02.04.2010. / 12:42

Autor: Nacionalova redakcija

Oracle predstavio svoju najveću godišnju konferenciju „The Information Age“

Sudionici konferencije moći će doznati i novosti o ostalim Oracle proizvodima kao što su Oracle ERP, Oracle BI, Oracle CRM, Hyperion te se upoznati sa mnogim studijama slučaja koje su još jedan nezaobilazan segment „The Information Age“ konferencija

Marin Tadić, Oracle HrvatskaMarin Tadić, Oracle HrvatskaNa današnjoj tiskovnoj konferenciji Marin Tadić, generalni direktor Oracle Hrvatska predstavio je Oracle već tradicionalnu konferenciju „The Information Age 2010“ na kojoj će korisnicima i partnerima predstaviti najnovija tehnološka dostignuća te novosti vezane uz Oracle proizvode. Četvrta po redu „The Information Age“ konferencija održat će se 13. travnja 2010. u zagrebačkom hotelu Sheraton, u suradnji s partnerom, tvrtkom Hewlett-Packard.

„Konferencija 'The Information Age' već je prošle godine postala tradicionalno okupljanje ICT profesionalaca iz Hrvatske i regije, a ove godine održava se po četvrti puta. Kao i do sada, naši će partneri i korisnici, ali i gosti iz struke i medija, dobiti sveobuhvatnu informaciju o novim Oracle proizvodima i uslugama. Ove godine u središtu pažnje biti će Oracle Exadata, nova verzija rješenja za pohranu podataka te Sun Oracle Database Machine, integrirana hardverska i softverska platforma za Oracle bazu podataka“ - izjavio je Marin Tadić, generalni direktor Oracle Hrvatska i domaćin konferencije.

Ugledni međunarodni gosti predavači

Nova platforma koja se sastoji od Oracle Exadate, nove verzije rješenja za pohranu podataka te Sun Oracle Database Machinea, integrirane hardverske i softverske platforme za Oracle bazu podataka, nudi performanse nekoliko puta bolje u odnosu na postojeće platforme bez potrebe za prilagođavanjem aplikacija, s naprednim oblicima kompresije koji omogućuju deseterostruko smanjenje potrebnog diskovnog prostora. Riječ je o najboljoj infrastrukturi kako za skladišta podataka tako i za transakcijske sustave.

I ove godine na konferenciji sudjeluju eminentni međunarodni gosti-domaćini: Alain Ozain, potpredsjednik tehnološkog poslovanja Oracle EE&CIS regije, te Frank Buytendijk, potpredsjednik Oracle EPM skupine proizvoda.

„Hewlett-Packard i Oracle već tradicionalno svojim korisnicima nude proizvode i rješenja utemeljene na zajedničkom iskustvu i kompetencijama. Dvije tvrtke strateški surađuju već više od 25 godina i u tom smo razdoblju ostvarili suradnju s oko 140 tisuća korisnika iz svih industrijskih grana. Sve to omogućava Hewlett-Packardu i Oracleu da i hrvatskim korisnicima isporuče sveobuhvatna prilagođena rješenja za pospješivanje njihovog poslovanja“, izjavio je Siniša Staničić, Enterprise Servers and Storage Country menadžer tvrtke Hewlett-Packard.

Sudionici konferencije moći će doznati i novosti o ostalim Oracle proizvodima kao što su Oracle ERP, Oracle BI, Oracle CRM, Hyperion te se upoznati sa mnogim studijama slučaja koje su još jedan nezaobilazan segment „The Information Age“ konferencija. Implementaciju Oracleovih rješenja u svom poslovanju ove će godine predstaviti nekoliko financijskih institucija (Croatia osiguranje, Varaždinska banka, Zagrebačka banka), a širinu aplikativnih mogućnosti upotpunit će studije slučaja Nuklearne elektrane Krško, HZMO-a i drugih.

Na izložbenim prostorima predstavit će se i pokrovitelji konferencije: Asseco, Combis, Comping, Computech, Croz, Dekod, IN2, Infoart, Multicom, Neos i TIS-OIS. Više o samoj konferenciji možete pronaći na: http://iq4u.hr/Oracle-InformationAge-2010/site/index.php

Vezane vijesti

Snaga IT-ja u ženskim rukama

Snaga IT-ja u ženskim rukama

U organizaciji tvrtke Hewlett-Packard održana je konferencija pod nazivom „Snaga IT-ja u ženskim rukama". Konferencijom je promovirana važnost… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika