04.04.2010. / 09:47

Autor: Nacionalova redakcija

Zvijezde pjevaju: Ispali Viktor Drago i Natali Dizdar

Za svoj su posljednji nastup u emisiji odabrali skladbu Elvisa Preslyja'Hound Dog'. Žiri je pohvalio Viktorov napredak, ali Vanna im je ipak rekla da su bili prilično loši u dvoglasju

Natali Dizdar i Viktor Drago (Foto:HTV)Natali Dizdar i Viktor Drago (Foto:HTV)Treći par koji je u ovoj sezoni napustio HTV-ov show su Natali Dizdar i Viktor Drago. Prošlogodišnja pobjednica i poznati stilist ipak se nisu dovoljno svidjeli publici koja je glasove podijelila na ostale parove. No, unatoč tome, njih dvoje nisu izgledali suviše razočarani ispadanjem.

- Bila mi je čast nastupati u showu - kazao je Viktor, dok se pjevačica zahvalila svima na podršci.
Za svoj su posljednji nastup u emisiji odabrali skladbu Elvisa Preslyja'Hound Dog'.

Žiri je pohvalio Viktorov napredak, ali Vanna im je ipak rekla da su bili prilično loši u dvoglasju. Njoj se činilo i da je čula falš kod Ines Bojanić i Giuliana koji su pjevali 'Tell me more', pjesmu iz mjuzikla Briljantin.

Najviše glasova žirija dobili su Jacques Houdek i Ana Vilenica, dok su svi ostali bili uglavnom izjednačeni pa se čini da će u narednim tjednima publika odabirati najbolje.

Vezane vijesti

Natali Dizdar: Koketiram s idejom da postanem plavuša

Natali Dizdar: Koketiram s idejom da postanem plavuša

Natali Dizdar, 27-godišnja zadarska pjevačica, ovih se dana prirema za veliki samostalni koncert koji će održati 31. listopada u Zagrebačkom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika