07.04.2010. / 13:01

Autor: Hina

Gitarist Slash konačno objavio prvi solo album

Album sadrži 13 originalnih pjesama koje kao gosti pjevači izvode Ozzy Osbourne, Iggy Pop i Chris Cornell, ali i pjevači pop orijentacije poput Fergie i Adama Levina

SlashSlashIako je već desetljećima jedna od najvećih rock zvijezda, gitarist Slash tek je u utorak objavio svoj prvi solo album.

Jednostavnog naziva "Slash", album sadrži 13 originalnih pjesama koje kao gosti pjevači izvode Ozzy Osbourne, Iggy Pop i Chris Cornell, ali i pjevači pop orijentacije poput Fergie i Adama Levina iz grupe Maroon 5.

Prvi single "By The Sword" pjeva Andrew Stockdale iz skupine Wolfmother.

"Došao sam do točke u kojoj sam jednostavno morao napraviti nešto isključivo svoje", rekao je Slash. "To je jedna od stvari koje nisam učinio u svojoj glazbenoj karijeri", dodao je.

Slash (44), koji je postao slavan kao vodeći gitarist grupe Guns N'Roses, rekao je da ga je na snimanje solo albuma motivirala želja da radije sam upravlja svojom sudbinom, nego da se oslanja na druge glazbenike.

"Mislio sam kako bi bilo bolje da na svome albumu okupim različite izvođače nego da ja gostujem na njihovim albumima", rekao je Slash.

Vezane vijesti

Novi album Michaela Jacksona izlazi već 14. prosinca

Novi album Michaela Jacksona izlazi već 14. prosinca

Novi album ranije neobjavljenih pjesama Michaela Jacksona pojavit će se u prodaji 14. prosinca, objavila je njegova izdavačka kuća Sony. Album će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika