07.04.2010. / 17:15

Autor: Andrea Belin

Pobijedila depresiju: Milica Majstorović se zaručila

Samo nekoliko dana nakon što se predozirala antidepresivima, pjevačica je na Facebook profilu objavila da se zaručila za Nenada Jovanovića

Milica MajstorovićMilica MajstorovićMilica Majstorović, bivša natjecateljica "Operacije trijumf" je očigledno pobijedila depresiju.

Kako pišu srpski mediji, samo nekoliko dana nakon što se predozirala antidepresivima, pjevačica je na Facebook profilu objavila da se zaručila za Nenada Jovanovića.

"Milica je uz Nenada prebrodila veliku krizu u životu. On je cijelo vrijeme bio uz nju kad se pokušala ubiti prije mjesec i pol dana. Ove zaruke su na neki način kruna njihove ljubavi", otkrio je izvor blizak pjevačici.

Podsjetimo, nekoliko dana prije Uskrsa pjevačica se je opet pokušala ubiti. Da si je opet odlučila oduzeti život, dalo se naslutiti kada se šetajući centrom Kragujevca s dečkom Nenadom Jovanovićem iznenada onesvijestila, a takvo stanje uzrokovala je prevelika doza antidepresiva koje je predhodno popila na svoju ruku. Ovaj put nije završila u bolnici već ju je Jovanović odveo k sebi, a u njegovom domu par je proveo i blagdane.

Vezane vijesti

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Zvijezda serije "Larin izbor", mlada glumica Doris Pinčić, i njezin dečko, glazbenik Boris Rogoznica, napokon su se zaručili! Odlučili su da svoju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika