11.04.2010. / 08:29

Autor: Hina

Britanska skupina Blur objavljuje prvi singl nakon sedam godina

Objavljivanje singla moglo bi probuditi nadu u ponovno okupljanje Blura. Prošloga ljeta popularna je skupina održala koncerte u Londonu

BlurBlurBritanska skupina Blur objavit će ovoga mjeseca prvi singl nakon sedam godina, ali će se u prodaji naći samo 1000 primjeraka vinila, objavio je glazbeni časopis NME.

Dvije pjesme, koje su snimljene prije dva tjedna, slijede nakon ponovnoga okupljanja banda prošloga ljeta i dio su potpore održavanju Dana prodavaonica ploča koji će biti obilježen 17. travnja.

Događaj se organizira kako bi se pružila potpora neovisnim prodavaonicama ploča koje se bore za opstanak u digitalno doba "downloada".

"Želimo da neovisne prodavaonice ploča opstanu, one su bitan dio naše glazbene kulture", rekao je frontman Blura Damon Albarn. "Blur potporu može pružiti svojom glazbom i nadamo se da će se ljudima svidjeti."

Objavljivanje singla moglo bi probuditi nadu u ponovno okupljanje Blura. Prošloga ljeta popularna je skupina održala koncerte u Londonu.

Vezane vijesti

Olimpijski koncert bit će Blurov zadnji

Olimpijski koncert bit će Blurov zadnji

Damon Albarn, vođa britanskog alternativnog rock benda Blura, izjavio je u Guardianu da će njihov 'olimpijski' koncert ovog ljeta u Londonu biti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika