13.04.2010. / 07:00

Autor: Branka Prica

Extra ekskluzivno: Feminemka Pamela Ramljak ponovno ljubi

Članica grupe Feminem se dva mjeseca nakon razvoda zaljubila u mladena salajstera, 30-godišnjeg ekonomista kojeg je upoznala u zagrebačkom klubu Sax; snimili smo ih na izlasku iz njenog stana u kojem su proveli noć te su išli na rođendan njegova nećaka

Mladen Salajster i Pamela Ramljak Mladen Salajster i Pamela Ramljak Nakon što se u prosincu rastala od Stojana Pakića s kojim je živjela u Beču, pjevačica grupe Feminem Pamela Ramljak ponovno je zaljubljena.

Njezin novi dečko je 30-godišnji ekonomist Mladen Salajster, kojega je, doznajemo, upoznala samo dva mjeseca nakon formalnog razvoda.

Kako smo čuli od poznanika Pamele Ramljak, pjevačica je, razočarana zbog bračnog kraha i bivšeg supruga s kojim je zajedno bila ukupno deset godina, pala u depresiju i izgubila apetit, a za pomoć se obratila pateru Liniću.

Preselila se u Zagreb, gdje joj je cimerica postala kolegica iz grupe Nika Antolos koja joj je i savjetovala da izlazi i upoznaje nove ljude.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Antonija Stupar i Pamela Ramljak postale Barbie na jedan dan

Antonija Stupar i Pamela Ramljak postale Barbie na jedan dan

Svaka je žena barem jednom u životu maštala o tome da postane Barbika. Dvjema se taj san ostvario na jedan dan. Naime, najdraža igračka iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika