Objavljeno u Nacionalu br. 752, 2010-04-13

Autor: Anamarija Kronast

Premijerka uhvaćena s Fendi torbicom vrijednom najmanje 8000 kn

Modni stručnjaci primjetili su kako se premijerka Jadranka Kasor u javnosti počela pojavljivati s torbom koja neodoljivo podsjeća na Fendijev peekaboo model, čija se cijena kreće od 8 do 35.000 kuna

Premijerka je Fendi torbicu nosila i prilikom susreta s i predsjednikom JosipovićemPremijerka je Fendi torbicu nosila i prilikom susreta s i predsjednikom JosipovićemJadranku Kosor modni su stručnjaci često opisivali kao osobu koja ne prati modu, no najnovijim izborom torbice premijeraka je pokazala upravo suprotno. Naime, prošlog se tjedna na nekoliko događanja pojavila noseći u rukama torbicu koja neodoljivo podjeća na Fendijev peekaboo model torbe čija je početna cijena oko osam tisuća kuna, a riječ je o trenutačno najpoželjnijem modnom dodatku za ovu sezonu.

Lista čekanja za određene modele

Dakako, ovisno o vrsti kože od koje je načinjena, ali i one u unutrašnjosti, cifra se penje na čak 35.000 kuna. Najjeftinije su one s podstavom od platna i prepoznatiljivim logom modne kuće Fendi, a najskuplje od krokodilske kože čija je unutrašnjost od janjeće kože. Modni dodatak o kojemu maštaju mnoge trendeseterice, jer za određene modele postoji i lista čekanja, premijerka je, čini se, nabavila u sivoj boji, a tijekom posjeta novoj autocesti koja se gradi od Zagreba prema Sisku čak je pokazala i da zna kako se ovakav model torbe nosi otvoren!

Premijerkin modni napredak

Jadranka Kosor je s novom torbicom viđena u nekoliko navrata prošlog tjednaJadranka Kosor je s novom torbicom viđena u nekoliko navrata prošlog tjednaDrugim riječima, očito je da hrvatska premijerka uspijeva malo vremena odvojiti i za proučavanje trendova jer, za razliku od popularnih "chanelica" koje su preplavile Zagreb, ovu je torbu zasad nabavilo samo nekoliko istinskih poznavateljica trendova. Doduše, modni stručnjaci ne usude se sa stopostotnom sigurnoću reći kako je upravo torbica koju ima Jadranka Kosor skup Fendijev model, jer bi ju za takvu procjenu trebalo vidjeti uživo, no sigurno je da je premijerka na dobrom putu da se makne s liste najgore odjevenih Hrvatica koju svake godine sastavlja fashion guru Boris Banović.

Podsjetimo, on ju je svojedobno uvrstio na tu listu govoreći kako je riječ o ženi koja "ni ehoton ne zna staviti kako treba", aludirajući time na plave pramenove u njezinoj sijedoj kosi. S vremenom je ipak popravio mišljenje o premijerkinu modnom stilu, a nakon rasprave o količini i broju broševa koje posjeduje Jadranka Kosor čini se da bi uskoro mogla doći u središte pozornosti zbog zanimanja za trendi torbice. Doduše, posljednji se put u žarištu javne rasprave također našla zbog torbice, i to tijekom fotografiranja s američkim predsjednikom Barackom Obamom, kad naprosto nije znala kamo bi odložila preveliku crvenu torbu (djelo hravtske dizajnerice Mine Petre) pa ju je jednostavno stavila na pod.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

registracija
27/7/09

verina, 14.04.10. 21:01

Ne može njoj pomoći nikakva torbica! I dalje je najgore odjevena Hrvatica, bez obzira što Banović kazao o tome.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika