13.04.2010. / 14:00

Autor: Hina

Ante Babić novi direktor Business.hr-a, Sonja Hodak glavna urednica

Promjene su uslijedile nakon što je dosadašnji većinski vlasnik Mujo Selimović preuzeo potpuno vlasništvo u Business.hr-u

Novi direktor Business.hr-a Ante BabićNovi direktor Business.hr-a Ante BabićNovi direktor poslovnih dnevnih novina Business.hr je Ante Babić, glavnom urednicom imenovana je Sonja Hodak, a 100-postoni udjel u tvrtki preuzeo je Mujo Selimović, priopćeno je danas iz Business.hr-a.

Novi direktor Business.hr-a Ante Babić, javnosti poznat kao makroekonomist mlađe generacije, dosadašnja iskustva stjecao je radom u Ekonomskom institutu, Hrvatskoj narodnoj banci, u Vladi je vodio Središnji državni ured za razvojnu strategiju, a proteklih godina vodio je vlastitu savjetodavnu tvrtku. Aktivan je i u radu udruge Hrvatski izvoznici, kojoj je potpredsjednik, a bio je predsjednik i član u nekoliko nadzornih odbora vodećih domaćih kompanija.

Sonja Hodak, koja je proteklih mjeseci bila v.d. glavne urednice, imenovana je glavnom urednicom Business.hr-a. Iza nje je više od deset godina novinarskoga i uredničkog staža u Večernjem listu i Jutarnjem listu. Redakciji Business.hr-a pridružila se prošle godine.

Promjene su uslijedile nakon što je dosadašnji većinski vlasnik Mujo Selimović preuzeo potpuno vlasništvo u Business.hr-u.

Selimović, koji je ujedno izadavač dvaju listova u Bosni i Hercegovini, najavio je daljnja ulaganja u Business.hr.

Vezane vijesti

Grčka i €: hoće li nam nebo pasti na glavu?

Grčka i €: hoće li nam nebo pasti na glavu?

Zašto Europa i prosječni Hans spašavaju Grke? Zato što bi izlazak Grčke značio golem gubitak povjerenja u euro i pad vrijednosti te valute, a time i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika