15.04.2010. / 15:57

Autor: Andrea Belin

Farmerice o Avi Karabatić: Ona je prljava i ružna

Unatoč tome što je veće nekoliko puta izjavila kako joj se sviđa na trenutačno najpopularnijem imanju u Hrvatskoj, manekenka nije pridobila simpatije farmera

Ava Karabatić; Foto:farma.novatv.hrAva Karabatić; Foto:farma.novatv.hrAva Karabatić očigledno nije previše simpatična ekipi na seoskom imanju u blizini Ivanić Grada jer je upravo ona izabrana za prvu duelisticu ovog tjedna.

Dok su svi manje više svoju odluku obrazlagali riječima da nije posrijedi ništa osobno, jedino je Branka Mutti izjavila da je bilo premalo vremena da se stvori osnova za pravu odluku.

Doduše, da manekenka koja je posljednjih mjeseci punila medijske stupce zbog ucjene profesora nije pridobila simpatije farmera, naročito ženskog dijela ekipe, dalo se naslutiti kada su djevojke krenule ogovarati.

Jelena Bosančić ju je prozvala neurotičnom dok je Žana Štrbac izjavila kako joj je Ava Karabatić ružna.

No, titula prve duelistice, manekenku očigledno nije previše pogodila.

"Oko ovoga da se brinem, pa ovo je igra. Ljudi bi se trebali brinuti oko nečeg puno važnijeg. Ja sam neiskvarena, znam da mi je duša čista, ja se osjećam odlično", kazala je.

Vezane vijesti

Vlado je moj anđeo, ali volim starije muškarce

Vlado je moj anđeo, ali volim starije muškarce

Ava Karabatić manekenka je i starleta koja je toliko okupirala medijski prostor da je nije potrebno suviše predstavljati. Njezine su nespretne izjave… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika