18.04.2010. / 08:49

Autor: Anamarija Kronast

Zvijezde pjevaju: Ispali Ines Bojanić i Giuliano

Tako će u poluzavršnici pjevati: Ivana Husar-Mlinac i Boris Mirković, Jacques Houdek i Ana Vilenica, te Marko Tolja i Tamara Loos

Ines Bojanić i GiulianoInes Bojanić i GiulianoInes Bojanić i Giuliano neće više pjevati u showu "Zvijezde pjeavju", zajednički su sinoć odlučili žiri i publika. Stručni ocjenjivački sud nije bio oduševljen njihovim izvedbama, a ni publika im nije dala dovoljno glasova za prolazak u polufinale.

Tako će u poluzavršnici pjevati: Ivana Husar-Mlinac i Boris Mirković, Jacques Houdek i Ana Vilenica, te Marko Tolja i Tamara Loos.

Inače, Marko Tolja publici je kazao kako nakon emsijje sjeda na autobus i kreće prema Londonu gdje će nastupati kao poseban gost Olivera Dragojevića koji tamo ima koncert.

Par koji je napustio emisiju nije bio previše razočaran:
"Zahvaljujem svima, a posebno Giulianu koji mi je bio stvarno velika podrška. Hvala svima koji su mi omogućili da sudjelujem u ovom showu, a sada je gotovo, pa se vraćam doma mužu i djetetu - kazala je glumica Ines Bojanić koja je dodala kako ke u Giluianu imala podršku kakvu nije dobila ni od mnogih kolega glumaca s kojima je radila.

Vezane vijesti

Drugi put mama: Ines Bojanić trudna već pet mjeseci

Drugi put mama: Ines Bojanić trudna već pet mjeseci

Kazališna, televizijska i filmska glumica Ines Bojanić, široj javnosti najpoznatija po ulogama u domaćim sapunicama 'Obični ljudi' i 'Ljubav u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika