19.04.2010. / 15:12

Autor: Anamarija Kronast

Matanićev "Tulum" na festivalima u Nici i Bruxellesu

Matanićev film najprije će se prikazati u natjecateljskom programu 10. međunarodnog festivala kratkometražnog filma u Nici, koji će se održati od 20. do 25. travnja

Dalibor MatanićDalibor MatanićKratkometražni igrani film "Tulum" Dalibora Matanića u travnju će sudjelovati na filmskim festivalima u Francuskoj i Belgiji, izvijestio je danas Hrvatski audiovizualni centar (HAVC).

Matanićev film najprije će se prikazati u natjecateljskom programu 10. međunarodnog festivala kratkometražnog filma u Nici, koji će se održati od 20. do 25. travnja.

Nakon toga odlazi u Bruxelles, na 13. međunarodni festival kratkometražnog filma, gdje će također natjecati za nagrade.

Film je nedavno prikazan i u sklopu programa "Intersections" na Gulf Film Festivalu u Dubaiju, koji je trajao od 8. do 14. travnja.

Ta filmska priča o sudbinama mladih ljudi u Vukovaru za vrijeme i poslije rata, premijerno je prikazana na prošlogodišnjem festivalu u Cannesu. Glavnu ulogu u filmu ima Leona Paraminski, a producent je "Kinorama" iz Zagreba.

Vezane vijesti

Natjecanje u ljubljenju otvara ovogodišnji "Casanovafest"

Natjecanje u ljubljenju otvara ovogodišnji "Casanovafest"

Prvo hrvatsko natjecanje u ljubljenju otvorit će 28. lipnja u Vrsaru četvrti Festival ljubavi i erotike Casanovafest, koji će tijekom tri dana… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika