19.04.2010. / 23:01

Autor: Ana Smrečki

Sudac će repati Stokinu pjesmu na hip hop spektaklu u Domu sportova

Najveće iznenađenje hip hop spektakla trebao bi biti vlč. Zlatko Sudac, koji bi također trebao repati na pozornici velike dvorane Doma sportova. Velečasni bi pred mnogobrojnom mladom publikom na njima blizak način trebao progovoriti o štetnosti droge

Pjesmu koju bi Sudac trebao odrepati napisao je Marin Ivanković Stoka, koji se po drugi puta nalazi na liječenju u komuniPjesmu koju bi Sudac trebao odrepati napisao je Marin Ivanković Stoka, koji se po drugi puta nalazi na liječenju u komuniIako posljednjih dana stižu informacije da su vlč. Zlatku Sudcu zabranjeni seminari dugovne obnove u Betaniji na Lošinu, čini se da je naš poznati karizmatik pronašao načina kako zaobići crkvene čelnike i doprijeti do onih kojima je njegova pomoć najpotrebnija. Nakon što je krajem prošlog tjedna u Jastrebarskom gradskim ocima predstavio projekt pastoralnog centra Milosrdnog Isusa koji bi na duhovnu obnovu primao čak 50 tisuća ljudi.

Sudac na spektaklu 'Zagreb se budi'

Za usporedbu treba reći da se njegovi seminari u Ćunskom ne održavaju već neko vrijeme, a iako u postojeći centar stane tek 80 ljudi, na čekanju je čak njih 50 tisuća. No, oni koji ga žele vidjeti već idući tjedan moći će to učiniti na hip hop spektaklu 'Zagreb se budi', koji će se održati 8. svibnja u Domu sportova. Kako javlja portal Zagrebancija.com, tamo će nastupiti prva liga izvođača iz Hrvatske, ali i iz regije.

Pjesmu napisao Stoka u komuni

Ipak, najveće iznenađenje hip hop spektakla trebao bi biti vlč. Zlatko Sudac, koji bi također trebao repati na pozornici velike dvorane Doma sportova. Velečasni bi pred mnogobrojnom mladom publikom na njima blizak način trebao progovoriti o štetnosti droge. Pjesmu koju bi Sudac trebao odrepati napisao je Marin Ivanković Stoka, koji se po drugi puta nalazi na liječenju u komuni. Igor Kolovrat koji je dao inicijativu za koncert ovu informaciju pak nije želo ni potvrditi, ali ni demantirati.

Vezane vijesti

Zaz će ipak pjevati u Domu sportova

Zaz će ipak pjevati u Domu sportova

Francuska pjevačka senzacija koja je u rekordnom roku prošla put od ulice do pozornice, trebala je nastupiti 3. lipnja u Boćarskom domu, no na sreću… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika