22.04.2010. / 07:04

Autor: Hina

Štrokovom Hotelu Dubrovnik Palace koncesija za svjetionik na Grebenima

Natječaj za taj objekt raspisala je tvrtka Plovput, a po riječima voditelja Odjela za turizam Plovputa, Hrvoja Mandekića, jedina ponuda koja je zadovoljavala sve uvjete natječaja, bila je hotela Dubrovnik Palace

Goran ŠtrokGoran ŠtrokHotel Dubrovnik Palace u sastavu Jadranskih luksuznih hotela, čiji je vlasnik Goran Štrok, dobio je koncesiju za svjetionik na Grebenima, koji se nalaze u akvatoriju ispred uvale Lapad i nedaleko samoga hotela Dubrovnik Palace.

Svjetionik na Grebenima izgrađen je 1872. sastoji se od manje četverokutne kamene kule i prizemne zgrade, ukupne površine 140 četvornih metara, te pristana, a dodjeljuje se u koncesiju na 5 godina.

Natječaj za taj objekt raspisala je tvrtka Plovput, a po riječima voditelja Odjela za turizam Plovputa, Hrvoja Mandekića, jedina ponuda koja je zadovoljavala sve uvjete natječaja, bila je hotela Dubrovnik Palace.

Vezane vijesti

Turisti dolaze zbog mora a ne zbog hotela

Turisti dolaze zbog mora a ne zbog hotela

Ako je suditi po najavama europskih turističkih djelatnika, Hrvatsku očekuje rekordna turistička sezona. Najveći njemački turoperator TUI najavio je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika