23.04.2010. / 17:25

Autor: Hina

'Bio je rastresen': Španjolska policija iznenadila vozača koji je masturbirao

"Rastresen", "masturbirao je desnom rukom", objasnio je policajac ne navevši je li vozilo bilo zaustavljeno ili u pokretu u trenutku kad je počinio prometni prekršaj

Foto: Ilustracija policajca koji je prvi locirao prijestupnikaFoto: Ilustracija policajca koji je prvi locirao prijestupnikaTri kaznena boda na vozačkoj dozvoli i kazna od 150 eura prijeti španjolskom vozaču kojega je policija iznenadila kako drži volan jednom rukom, a drugom masturbira.

Vozač nije imao "dovoljnu slobodu kretanja i nije pridavao potrebnu pozornost pravilnoj vožnji", kazao je policajac koji ga je uhitio u Valenciji.

"Rastresen", "masturbirao je desnom rukom", objasnio je policajac ne navevši je li vozilo bilo zaustavljeno ili u pokretu u trenutku kad je počinio prometni prekršaj.

Zapisnik o slučaju stavila je on line u petak na internet neimenovana osoba koja je izbrisala identitet policajca i vozača, ali je policija u Valenciji potvrdila autentičnost dokumenta.

Španjolski zakon o cestovnoj sigurnosti ne navodi moguće posebne kazne za masturbiranje za upravljačem.

No prekršaj je težak, smatra policija, poput "neopreza, telefoniranja, čitanja ili gledanja filma za upravljačem".

Kaznu za vozača odredit će policijski sud.

Vezane vijesti

Nema plana o kupnji španjolskih obveznica

Nema plana o kupnji španjolskih obveznica

Njemačka kancelarka Angela Merkel u srijedu je izjavila kako ne postoje konkretni planovi sigurnosnih fondova eurozone o kupnji španjolskih državnih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika