25.04.2010. / 23:07

Autor: Ana Smrečki

Neplanirana kava na zagrebačkoj špici: Za istim stolom Josipović, Adlešič i Kosor

Ovi visoki gosti iznenadili su i vlasnika kafića na Trgu Petra Preradovića u Zagrebu koji ih je počastio s domaćim kiflama. Razgovor između nekadašnjih kolega iz saborskih klupa odvijao se u opuštenoj atmosferi, uz nezaobilazne poglede znatiželjnih prolaznika

Adlešič je u nedjelju dogovorila kavu s Kosorom, a slučajno im se pridružio predsjednik Josipović

Foto: 24 sataAdlešič je u nedjelju dogovorila kavu s Kosorom, a slučajno im se pridružio predsjednik Josipović Foto: 24 sataNeočekivani gosti sastali su se na zagrebačkoj nedjeljnoj špici. Slobodno vrijeme, predsjednik Ivo Josipović iskoristio je kako bi prošetao užim centrom Grada. No, na iznenađenje građana, ali i aktera cijele priče naš je predsjednik sasvim slučajno naletio na predsjednika HSLS-a Darinka Kosora i bivšu predsjednicu te stanke i potpredsjednicu Vlade Đurđu Adlešič.

Adlešič kavu dogovorila s Darinkom Kosorom

Kada ih je ugledao, Josipović je sjeo s njima za stol, a 24 sata piše kako je slučajnu kavu s predsjednikom države potvrdila i nekadašnja prva dama HSLS-a. Kaže kako je ona prvotno imala dogovor za kavu s Darinkom Kosorom te da im se Josipović slučajno pridružio. Navodno uopće nisu pričali o politici.

Ovi visoki gosti iznenadili su i vlasnika kafića na Trgu Petra Preradovića u Zagrebu koji ih je počastio s domaćim kiflama. Razgovor između nekadašnjih kolega iz saborskih klupa odvijao se u opuštenoj atmosferi, uz nezaobilazne poglede znatiželjnih prolaznika koji si nisu mogli pomoći da ne zastanu i ne komentiraju kavicu s Josipovićem.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika