26.04.2010. / 13:05

Autor: Nacionalova redakcija

Sutkinja Kršul izbacila novinara Nacionala sa suđenja Pukanićevim ubojicama

"Poštujem odluku suda, ali smatram da je ovakva odluka nepotrebna. Smatram i da je zahtjev obrane bespotreban jer ću sve o Ercegovom svjedočenju već sutra pročitati u novinama", kazao je Jelinić za naš portal

Novinar Nacionala Berislav Jelinić udaljen je danas sa suđenja za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića. Sutkinja Ivana Kršul ovu je odluku donijela na zahtjev obrane nakon što je u svom svjedočenju zaštićeni svjedok Dušan Erceg kazao kako ga je Jelinić dovezao s graničnog prijelaza Bajakovo do Zagreba.

Kako je Jelinić jedan od potencijalnih svjedoka, obrana je zaključila da bi slušanje svjedočenja Dušana Ercega moglo utjecati i na Jelinićevo svjedočenje.

"Poštujem odluku suda, ali smatram da je ovakva odluka nepotrebna. Smatram i da je zahtjev obrane bespotreban jer ću sve o Ercegovom svjedočenju već sutra pročitati u novinama", kazao je Jelinić za naš portal.

Podsjetimo, danas je na suđenju za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića svjedočio zaštićeni svjedok Dušan Erceg koji je u svom iskazu rekao kako mu je Matanić u zatvoru u Sremskoj Mitrovici kazao kako će ubiti Ivu Pukanića.

"Nakon što je u tjedniku Nacional objavljen tekst o ubojstvima u Bugarskoj u kojem se loše pisalo o Mataniću on je kazao: 'što ta pi... piše, ionako ću ga ubiti za 20 dana", posvjedočio je Erceg. Dodao je da su Matanić i još neki zatvorenici za Pukanića rekli da radi probleme uglednim ljudima u Crnoj Gori.

Vezane vijesti

Za ubojstvo Pukanića grupi ukupno 148 godina zatvora

Za ubojstvo Pukanića grupi ukupno 148 godina zatvora

Vrhovni sud potvrdio je najveća kaznu za organizirano ubojstvo u Hrvatskoj; za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića odredio je šesteročlanoj skupini… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika