26.04.2010. / 17:21

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapeut: Poslovna i ljubavna situacija

Rođen sam u Zadru, 22.09.1980. u 16 i 20 h. Zanima me što mogu očekivati od posla u narednom periodu (s obzirom da sam sada nezaposlen). I ako može nešto vezano za ljubavnu situaciju (veza je u krizi).

Relativno brzo dolazi do prilike za posao, u prva dva tjedna mjeseca lipnja. Kakva god vam se činila ponuda trebate je prihvatiti. Izbjegavajte jedino ponudu koja će doći od ljudi koji ne posluju u skladu za zakonskim normama jer i takvu ponudu ćete dobiti. Neće vam biti lako i morati ćete zbog posla žrtvovati ustaljeni način života i navike. Ova godina je u poslovnom smislu vama vrlo teška i nema sigurnosti i mira u poslu. Krajem godine ćete ponovno mijenjati posao i od tada biste bili zbrinuti na jedan duži period. Za osobe poput vas najbolje je da se zaposle u nekoj vrsti državne tvrtke.
U ljubavi čini se morate biti jako strpljivi, tolerantni i požrtvovani. Ne dozvolite da vam frustracija zbog posla pokvari raspoloženje. Od partnerice ne možete očekivati razumijevanje. Ovo je ključni period u vezi: raskinuti je ili se oženiti. Do kolovoza ćete znati što činiti, ali imajte na umu da nije sve u vašim rukama i zato prepustite da se dogodi sve samo po sebi. Prioritet je posao.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Uspješno završavanje studija

Studij ćete uspješno i na vrijeme završiti. Posao počnite tražiti već sada, jer biste mogli naći dosta brzo rješenje za pripravnički posao, a potom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika