26.04.2010. / 17:22

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapeut: Posao u pravnoj struci

Molim vas da mi odgovorite da li ću se ikada zaposliti. Rođena sam 30.06.1978. (11,30 h) u Rijeci. Diplomirala sam na Pravnom fakultetu u Rijeci 2007. godine.

Ova je godina ključna u vašem životu kada je o poslu riječ. Najprije ćete morati prilagoditi se tržištu. To znači da ćete morati mijenjati želje i smjer u traženju posla. Ići će težim putem koji uključuje rad za malo novca a puno dodatnih zalaganja i učenja. Vjerojatno se radi o stažiranju ili svojevrsnom pripravničkom stažu. Počelo bi od srpnja. Trajalo do prosinca, kada slijedi neka vrsta ispita ili drugih vrsta teškoća. Početkom slijedeće godine započinje drugi dio priče, moguće je da je riječ o istom poslodavcu, pa bi se od ožujka/travnja slijedeće godine taj posao nekako ustalio tj vidjela bi se budućnost. Bez obzira na fakultet morate se pomiriti sa činjenicom da ćete morati raditi i ono što ne želite i što niste zamišljali.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Uspješno završavanje studija

Studij ćete uspješno i na vrijeme završiti. Posao počnite tražiti već sada, jer biste mogli naći dosta brzo rješenje za pripravnički posao, a potom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika