28.04.2010. / 18:31

Autor: Sandra Županić

Top stipendija za top studente predstavljena i u Osijeku

Stipendijski fond Top stipendije ove godine iznosi 1,2 milijuna kuna, a osigurali su ga Nacionalovi partneri ove akcije INA, Erste Card Club, Vipnet, Hrvatska poštanska banka, Turisthotel, Tankerska plovidba i Janaf. Ove će godine biti dodijeljeno ukupno 30 stipendija najboljim studentima iz cijele Hrvatske

Osječki top studenti (Foto: Matea Vrčković)Osječki top studenti (Foto: Matea Vrčković)"Nisam imao problema u traženju posla jer sam se odmah zaposlio na fakultetu. Smatram da 99 posto studenata koji su dobili Top stipendiju nisu imali problema pri traženju posla jer je ova stipendija dokaz izvrsnosti", rekao je dobitnik Top stipendije Slobodan Jelić. Naime, danas je na osječkom Poljoprivrednom fakultetu održano predstavljanje akcije Top stipendija za top studente koju je prije 9 godina pokrenu tjednik Nacional.

Ove godine predstavljanje Top stipendije održava se u vidu okruglog stola s temom "S faksa na posao ili burzu" na kojem sudjeluju i dobitnici Top stipendije. S Jelićevom tvrdnjom složili su se i drugi dobitnici ove stipendije sa slavonskog područja koji su svoja prva zaposlenja najčešće našli na fakultetu.
O tome kako pomoći mladim, obrazovanim ljudima da što lakše nađu posao raspravljali su predstavnici Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Poljoprivrednog fakulteta- Davor Žagar i Tomislav Jurić. Značajan doprinos raspravi dali su i predstavnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Anica Vučković, predstavnica Grada Osijeka Milena Kordi te Marina Grabar iz INA-e, koja je dugogodišnji partner Top stipendije.

Stipendijski fond Top stipendije ove godine iznosi 1,2 milijuna kuna, a osigurali su ga Nacionalovi partneri ove akcije INA, Erste Card Club, Vipnet, Hrvatska poštanska banka, Turisthotel, Tankerska plovidba i Janaf. Ove će godine biti dodijeljeno ukupno 30 stipendija najboljim studentima iz cijele Hrvatske.

Sve o Top stipendiji možete pronaći na www.topstipendija.net.

Vezane vijesti

Održan 6. Sajam stipendija s naglaskom na međunarodnu mobilnost studenata

Održan 6. Sajam stipendija s naglaskom na međunarodnu mobilnost studenata

U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu održan je 6. Sajam stipendija na kojem se predstavilo 70 programa stipendiranja i više od četiri… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika