29.04.2010. / 16:03

Autor: Nacionalova redakcija

Mehun otišao iz Vlade zbog zdravlja: Novi glasnogovornik čelnica mladeži HDZ-a

Kako doznajemo iz izvora bliskih vladi njegova nasljednica bit će Martina Banić koja je do sada bila njegova zamjenica. Banić je u ožujku ove godine odabrana za predsjednicu Mladeži HDZ-a

Zlatko MehunZlatko MehunNa zatvorenoj sjednici Vlade RH donijeta je odluka kojom se s dužnosti državnog tajnika i predstojnika Ureda za odnose s javnošću te glasnogovornika Vlade Republike Hrvatske razriješava Zlatko Mehun.

U kratkoj izjavi za nacional.hr Mehun je potvrdio ovu vijest te je kazao kako odlazi iz Vlade zbog zdravstvenih problema. Upitan da li zna tko će biti njegov nasljednik, Mehun je rekao kako u ovom trenutku još ne zna tko bi to mogao biti.

Martina Banić (Foto: www.mhdz.hr)Martina Banić (Foto: www.mhdz.hr)No, kako doznajemo iz izvora bliskih vladi njegova nasljednica bit će Martina Banić koja je do sada bila njegova zamjenica. Banić je u ožujku ove godine odabrana za predsjednicu Mladeži HDZ-a, a poznata je i kao osoba u koju premijerka Jadranka Kosor ima veliko povjerenje.

Banić je svoju karijeru započela u Ministarstvu branitelja, i to za vrijeme dok je tamo na čelu bila Jadranka Kosor. Dužnost Vladinog glasnogovornika Mehun je obnašao od siječnja 2008., a prije toga je bio glasnogovornik MUP-a.

Na zatvorenoj sjednici je državnim tajnikom Ministarstva mora, prometa i infrastrukture imenovan Danijel Mileta, priopćeno je iz vladina Ureda za odnose s javnošću.

Vezane vijesti

Vladi slabašna trojka

Vladi slabašna trojka

Mjesečno istraživanje javnog mnijenja CRO Demoskop, obuhvatilo je mišljenje hrvatskih građana prema nositeljima izvršne i zakonodavne vlasti u… Više

Komentari

registracija
15/11/06

rimaz, 02.05.10. 14:29

Svatko ima svoju Bjanku.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika