05.05.2010. / 22:31

Autor: Ana Smrečki

Bandić o Ševi: 'Njegova spontanost i šarm nikoga nisu ostavljali ravnodušnim'

67-godišnji 'ministar obrane' pronađen je mrtav u svom stanu na Pešćenici gdje je živio sam. Povodom Ševine smrti oglasio se i zagrebački gradonačelnik Bandić

'Ministar obrane Republike Pešćenice' bit će pokopan na zagrebačkom Mirogoju'Ministar obrane Republike Pešćenice' bit će pokopan na zagrebačkom MirogojuJoš nije poznat uzrok smrti Zvonimira Levačića, poznatiji kao Ševa iz 'Noćne more' Željka Malnara. Njegovo tijelo prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će se napraviti obdukcija, nakon čega bi trebao biti poznat točan uzrok smrti. 'Ministar obrane Republike Pešćenice' bit će pokopan na zagrebačkom Mirogoju, piše Večernji list.

Ševa umro u stanu na Pešćenici u kojem je živio sam

Ševi je naglo pozlilo u utorak, no on je odbio otići u bolnicu. S njim je neko vrije bio Željko Malnar. Ševa je zbog problema s probavom posljednjih dana obavljao pretrage, pa zbog bolesti nekoliko tjedana nije sudjelovao u emisiji 'Noćna mora' na Z1 televiziji. 67-godišnji 'ministar obrane' pronađen je mrtav u svom stanu na Pešćenici gdje je živio sam. Povodom Ševine smrti oglasio se i zagrebački gradonačelnik Bandić.

«Neizmjerno me pogodila i ražalostila vijest o smrti mog prijatelja Zvonimira Levačića Ševe, velikog čovjeka i dobričine kakvih danas nema mnogo. Svojom iskrenošću i izricanjem vlastitog mišljenja na zanimljiv i osebujan način, Ševa je uvijek znao razveseliti i nasmijati svakoga, a njegova spontanost i šarm nikoga nisu mogli ostaviti ravnodušnim», piše u priopćenju gradonačelnika Bandića.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika