06.05.2010. / 20:44

Autor: Ana Smrečki

Brzojav sućuti premijerke Kosor povodom Ševine smrti prvo objavljen pa obrisan

Iako u Banskim dvorima opovrgavaju objavljivanje spomenutog sadržaja, tražilica tvrdi suprotno. Iz Vlade su na kraju ipak poručili da je Kosor 'predsjedniku Republike Pešćenice' poslala izraze sućuti te da je on slučajno objavljen

Premijerka Kosor poslala je brzojav sućuti povodom smrti Ive Bagić, ali i Zvonimira Levačića ŠevePremijerka Kosor poslala je brzojav sućuti povodom smrti Ive Bagić, ali i Zvonimira Levačića ŠeveSmrt RTL ove novinarke Ive Bagić, koja je izgubila dugogodišnju bitku s tumorom, osim velik dio javnosti rastužila je i premijerku Kosor. S pravom, jer oni koji su poznavali Ivu svjedoče o njezinoj dobroti, upornosti i optimizmu. No, zloćudna bolest za 26-godišnju Ivu bila je jača. Premijerka Kosor poslala je brzojav sućuti obitelji. Zanimljivo, naša predsjednica Vlade poslala je i brzojav povodom smrti Zvonimira Levačića Ševe, piše Večernji list.

Upućen je Željku Malnaru, uredniku emisije 'Noćna mora' koja se godinama emitira na malim ekranima. Međutim, brzojav sućuti u povodu smrti 'ministra obrane Republike Pešćenice' objavljen na vladinim internetskim stranicama, ubrzo je maknut. Iako u Banskim dvorima opovrgavaju objavljivanje spomenutog sadržaja, tražilica tvrdi suprotno. Iz Vlade su na kraju ipak poručili da je Kosor 'predsjedniku Republike Pešćenice' poslala izraze sućuti te da je on slučajno objavljen.

«Poslana su dva brzojava sućuti, no nije bilo u planu objaviti u javnosti ni jedan od njih. Izjava je objavljena slučajno», stoji u pojašnjenju s Markovog trga. Inače, Zvonimir Levačić Ševa bit će pokopan u ponedjeljak na zagrebačkom Mirogoju. Osim predsjednice Vlade, izraze sućuti poslao je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 07.05.10. 14:09

sramotno


registracija
10/11/09

ruvil, 07.05.10. 21:31

Seva,u srcima onih koji su te voljeli vrijedis vise nego cijela vlada skupa! Pocivao u miru!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika