07.05.2010. / 23:45

Autor: Ana Smrečki, Hina

Josipović oduševljenim studentima u Pauku: Profitirat ćete od ulaska Hrvatske u EU

Govoreći o važnosti ulaska naše zemlje u EU, predsjednik je pojasnio da Hrvatska želi u Europu, jer će nam tamo biti bolje. Studentima, koji su ga pozdravili burni pljeskom poručio je da će Hrvatska biti uzoran član Europske unije

Umjesto 'S predsjednikom na kavu', Josipović je kao što je i obećao uveo tradiciju 'S predsjednikom na koncert'Umjesto 'S predsjednikom na kavu', Josipović je kao što je i obećao uveo tradiciju 'S predsjednikom na koncert'Predsjednik Josipovć smislio je zanimljiv način kako približiti hrvatskoj mladeži Europsku Uniju. Umjesto 'S predsjednikom na kavu', Josipović je kao što je i obećao uveo tradiciju 'S predsjednikom na koncert'. Nakon humanitarnog koncerta u Šibeniku, u povodu Dana Europe Josipović je u zagrebačkoj dvorani Pauk otvorio koncert 'Night in Europe' ma kojem su nastupili Elemental i Gustafi.

Ovacije publike

Govoreći o važnosti ulaska naše zemlje u EU, predsjednik je pojasnio da Hrvatska želi u Europu, jer će nam tamo biti bolje. Studentima, koji su ga pozdravili burni pljeskom poručio je da će Hrvatska biti uzoran član Europske unije. Obećao je i da ćemo ulaskom u Uniju sačuvati svoju prepoznatljivost, te da se nećemo utopiti među ostalim zemljama.

Goran Milić pričao dogodovštine

«Vi ste prva generacija koja će profitirati od ulaska u EU, kroz mobilnost, mogućnost komunikacije, odlaska na studije i rad na tržište EU-a», poručio je predsjednik. Uz njega, na koncertu je bio i šef Delegacije EU u Hrvatskoj Paul van Doren, te novinar Goran Milić koji je s mladima podijelio svoje dogodovštine sa putovanja kroz Europu.

Vezane vijesti

Ciparski poziv u pomoć

Ciparski poziv u pomoć

Cipar je u ponedjeljak postao peta zemlja eurozone koja je zatražila financijsku pomoć Europske unije, a ciparska je vlada objavila kako će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika