10.05.2010. / 17:12

Autor: Nacionalova redakcija

Finalistica "Supertalenta" Nina Kraljić snimila prvi singl

Mlada pjevačica iz Lipovljana ovih je dana završila snimanje za pjesmu "Kaži mi". Producenti ove pop rock pjesme su Shot i Erol iz grupe Elemental, a tekst i glazbu napisao je Saša Jungić

Nina Kraljić u društvu Igora Mešina i Renea BitorajcaNina Kraljić u društvu Igora Mešina i Renea BitorajcaVeć nakon prvih audicija popularnog talent showa, mlada Nina Kraljić prozvana je hrvatskom Susan Boyle.

Da je glazbeni talent ove finalistice Supertalenta ostao zamijećen ne samo od strane gledatelja, svjedoči i njen brzi ulazak u samostalne pjevačke vode.

Mlada pjevačica iz Lipovljana ovih je dana završila snimanje za pjesmu "Kaži mi".

Darovitost Nine Kraljić očigledno su prepoznali i gledatelji koji su je svojim glasovima doveli do finala popularnog showa, a niti žiri nije bio manje oduševljen njezinim izvedbama i njezinim vokalnim potencijalom.

Inače, tekst i glazbu za pjesmu "Kaži mi" napisao je Saša Jungić. Producenti ove pop rock skladbe su Shot i Erol iz grupe Elemental.

Vezane vijesti

U petak veliko finale Supertalenta: Tko će osvojiti 200.000 kuna?

U petak veliko finale Supertalenta: Tko će osvojiti 200.000 kuna?

Potraga za prvim hrvatskim Supertalentom došla je do svoje velike završnice te u superfinalu gledatelji imaju priliku saznati tko je pobjednik druge… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika