30.04.2010. / 08:08

Autor: Nacionalova redakcija

VeBe omogućuje isplatu mirovine umirovljenicima svakog 1. u mjesecu

Volksbank osigurava 50% popusta na naknadu za paket za umirovljenike «Forte» sve do 30. lipnja 2011. godine, a mirovinu isplaćuju svakog 1. u mjesecu

I ja sam prešla na VeBe za tebe tekući račun. Imam 50% popusta na naknadu za paket za umirovljenike «Forte» sve do 30. lipnja 2011. godine, a mirovinu dobivam svakog 1. u mjesecu!

No osim mene, profitirali su i uštedjeli i ostali članovi naše obitelji, jer i oni sada imaju VeBe za tebe tekući račun i ne plaćaju naknadu. I svi su ostvarili i neku dodatnu pogodnost! Kćer mi se riješila minusa u staroj banci kunskim nenamjenskim kreditom bez naknade uz kamatu stopu od 7% godišnje, i kaže mi da je to najpovoljniji kredit takve vrste na tržištu, a zet se odlučio za stepenasti izračun kamate na dozvoljeni minus što znači da za minus do 500 kuna ne plaća nikakvu kamatu. A znate kako je danas, čak i ako ne želite završiti u minusu, ponekad za to jednostavno nema lijeka. I unuka je sretna jer je konačno dobila svoju Mastercard kreditnu karticu, i to bez upisnine i članarine.

A otkad je prešao u Volksbanku i unuk mi se preporodio. Zatvorio je minus na starom tekućem i sada mi stalno govori «Nema više minusa. Sve sami plusovi.» A za te njegove plusove na VeBe za tebe još dobiva i nagradnu kamatu do čak 2,5% godišnje. I svi smo zadovoljni.

Vezane vijesti

Sberbank i službeno na hrvatskom tržištu

Sberbank i službeno na hrvatskom tržištu

Vodeća ruska banka Sberbank predstavila se danas hrvatskoj javnosti i najavila planove na hrvatskom tržištu. Kako je prilikom predstavljanja naglasio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika