17.05.2010. / 15:51

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Hladnokrvni Bandić odmahuje rukom, ne zamaraju ga najave o mogućoj smjeni

"Dobili smo mandat da radimo u interesu građana", istaknuo je i dodao kako očekuje prijedloge gradskih zastupnika za eventualno poboljšanje prijedloga gradske uprave

Milan BandićMilan BandićIako se u medijima, ali i kuloarima sve češće mogu čuti najave o smjeni gradonačelnika Zagreba Milana Bandića iz , njega, čini se, te informacije ne zabrinjavaju previše.

Na konferenciji za novinare nije želio razgovarati o mogućem raspisivanju referenduma za njegov opoziv i smjenu.

"Moj puls jutros je bio 148, pod opterećenjem, nakon što sam otrčao 33 kruga", rekao je Bandić pokušavajući tako objasniti kako ne osjeća nikakav pritisak.

Bandić je rekao i da će na sjednicu Gradske skupštine uputiti prijedlog za prodaju gradskih stanova i poslovnih prostora gdje Grad Zagreb sada ima "zaleđenih" oko 100 milijuna eura.

"Grad Zagreb je već 100 godina partner zagrebačkim obrtnicima i želimo im omogućiti da otkupe poslovne prostore, ali tu smo naišli na 'mali problem' - uknjižbu nekretnina u vlasništvo grada", odgovorio je Bandić odgovarajući na pitanje zašto taj proces traje već nekoliko godina.

"Dobili smo mandat da radimo u interesu građana", istaknuo je i dodao kako očekuje prijedloge gradskih zastupnika za eventualno poboljšanje prijedloga gradske uprave koji je "pao" na odborima, a taj je da se stanovi i poslovni prostori prodaju po 30 posto nižoj cijeni zbog izvanknjižnog vlasništva.

"Volio bih sve prodati po tržišnoj cijeni, ali tko će snositi posljedice ako se prodaja ne realizira", upitao je Bandić.

Zagrebački gradonačelnik najavio je i kako u gradskoj upravi intenzivno razmišljaju o smanjenju komunalnog doprinosa odnosno smanjenju broja zona u kojima se taj doprinos utvrđuje.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 17.05.10. 21:56

"Dobili smo mandat da radimo u interesu građana" - pa hajd onda sukladno tom mandatu se svi vi lopovi koji ste bankrotirali moj i naš grad Zagreb obestie na Jelačičevom placu - to bi bilo najviše kaj bi mogli napraviti za naš grad.
Marš idiote lopovski!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika