Objavljeno u Nacionalu br. 757, 2010-05-18

Autor: Marko Biočina

NEVOLJE ZBOG PROTOKOLA

Ministar Gordan Jandroković u Izraelu na +40 u odijelu

MINISTROVI SURADNICI POŽALILI SU SE
DA ZBOG PROTOKOLA USPRKOS NESNOSNOJ
VRUĆINI NISU SMJELI SKINUTI ODIJELAMINISTROVI SURADNICI POŽALILI SU SE DA ZBOG PROTOKOLA USPRKOS NESNOSNOJ VRUĆINI NISU SMJELI SKINUTI ODIJELASlužbeni protokol pokazao se značajnim problemom za hrvatskog ministra vanjskih poslova Gordana Jandrokovića i njegove kolege tijekom njihova nedavnog službenog posjeta Izraelu. Zbog strogih odredbi državnog protokola članovima hrvatske delegacije bilo je zabranjeno skinuti sakoe odijela, iako je temperatura u Jeruzalemu u određenim trenucima desezala više od 40 stupnjeva Celzija.

Zbog toga je posjet Izraelu, prema svjedočenju Jandrokovićevih najbližih suradnika, bio jedan od napornijih u kojima je ministar u posljednje vrijeme bio, osobito zato što je hrvatska delegacija imala vrlo naporan raspored. Tako se Jandroković među ostalima susreo i s izraelskim premijerom Benjaminom Netanyahuom kojem je prenio poziv hrvatske premiejrka Jadranke Kosor da uskoro posjeti Hrvatsku. Uz to, Jandroković se susreo i s uglednim izraelskim gospodarstvenicima te čelnicima Svjetskog židovskog kongresa.

Vezane vijesti

'Čuo sam da je Kalmeta dobio ponudu kakva se ne odbija'

'Čuo sam da je Kalmeta dobio ponudu kakva se ne odbija'

U središnjici HDZ-a jutros je započela sjednica Predsjedništva te stranke, a kako je novinarima izjavio uoči sjednice član Predsjedništva Gordan… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika