18.05.2010. / 22:39

Autor: Ana Smrečki

Predsjednik Josipović s maturantima na Bundeku: Nisam se napio na svojoj norijadi

Stao je predsjednik bez razmišljanja i pred novinare koji su ga prvo pitali je li njegova kćer Lana, inače maturantica 15. gimnazije među mladima na Bundeku

Josipovićeva kćerka bila je uz oca i u noći pobjede na predsjedničkim izborimaJosipovićeva kćerka bila je uz oca i u noći pobjede na predsjedničkim izborimaNa opće oduševljenje maturanata koji su na zagrebačkom Bundeku slavili zadnji dan škole, pojavio se predsjednik Josipović. U pratnji jednog čuvara, predsjednik je ležerno došetao do vesele mase, koja ga je dočekala pljeskom i ovacijama. Svi su se htjeli slikati s njim, rukovati, a ljubili su ga i dječaci i djevojčice. Nedvojbeno će se brojne slike postaviti na Facebook profile.

Nakon poziranja, mladi su 'rešetali' predsjednika pitanjima o Polančecu i Sanaderu, o odnosima sa Slovenijom i Srbijom. Spremno im je odgovarao na svako pitanje. Na red je došlo i ono o mladenačkom ludiranju. 'Jeste li se napili na svojoj norijadi', čuo se uzvik jednog od maturanata. Josipović nije oklijevao ni sekunde, te je spremno poručio da nije.

Predsjednik tata ne kontrolira kćer

Stao je predsjednik bez razmišljanja i pred novinare koji su ga prvo pitali je li njegova kćer Lana, inače maturantica 15. gimnazije među mladima na Bundeku. Otkrio je da ju je ispratio ujutro, te da se sigurno negdje zabavlja. Na opasku novinara, je li ju došao kontrolirati, Josipović je odgovorio da se kao tata ne bi usudio doći u kontrolu svoje kćeri.

Nakon mnogobrojnih pitanja maturanata o aktualnim zbivanjima u zemlji pozvao ih je da se uključe u politiku. Siguran je da će većina donedavnih srednjoškolaca na faks, neki na posao, a svjestan je da će neki i na burzu. Svima njima, ali i njihovim roditeljima zaželio je sreću u budućem životu.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 19.05.10. 00:52

Bravo Josipoviću, i ljudski i politički vrlo pametan i civiliziran potez!

Ponosan sam što sam glasao za tebe.


registracija
11/1/10

fluid, 19.05.10. 03:12

Pametnom dosta !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika