19.05.2010. / 18:38

Autor: Nacionalova redakcija

Dinamo ostao bez trenera: Kruno Jurčić odlazi iz Maksimira

Iako je u ponedjeljak Izvršni odbor Dinama jednoglasno podržao Krunu Jurčića i dao mu još jedan mandat na klupi 'modrih', očito da Jurčić nije mogao preći preko nekih stvari koje su mu očito smetale te se odlučio dati ostavku

Krunoslav JurčićKrunoslav JurčićKrunoslav Jurčić dao je ostavku na mjesto Dinamovog trenera. Tu vijest koja se proširila u srijedu poslijepodne za Večernji je list potvrdio Dinamov predsjednik Mirko Barišić.

U isto vrijeme je Zdravko Mamić za četvrtak u 12 sati sazvao tiskovnu konferenciju.

Razlog Jurčićeve ostavke navodno su pregovori Zdravka Mamića i Roberta Kovača o nastavku karijere bivšeg reprezentativca. No, Barišić je takve informacije demantirao.

"Mogu tek reći da razlog nije Robert Kovač i njegov nastavak karijere, trener ima neke svoje razloge zbog kojih je tražio raskid ", rekao je Dinamov predsjednik za Večernjak.

Iako je u ponedjeljak Izvršni odbor Dinama jednoglasno podržao Krunu Jurčića i dao mu još jedan mandat na klupi 'modrih', očito da Jurčić nije mogao preći preko nekih stvari koje su mu očito smetale te se odlučio dati ostavku.

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

registracija
15/11/06

rimaz, 19.05.10. 19:02

Bravo Jurčiću. Jedan manje.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika