20.05.2010. / 17:15

Autor: Andrea Belin

Courtney Love: U Italiji sam se seksala s Kate Moss

Nakon što je nedavno otkrila kako je svojedobno spavala sa suprugom Gwen Stefani, pjevačica je odlučila ispričati detalje o navodnoj seksualnoj aferi s poznatom manekenkom

Courtney LoveCourtney LoveBivša supruga preminulog Kurta Cobaina, Courtney Love očigledno si je opet poželjela malo medijske pažnje, a svjesna je da će si osigurati nekoliko redaka u medijima ukoliko otkrije još neke detalje iz privatnog života.

Ovaj put pjevačica tvrdi da je svojedobno imala seksualnu avanturu s manekenkom Kate Moss.

"Nadam se da se Kate neće ljutiti zbog toga što sam otkrila tajnu. To je savršena priča za unuke. Kate se tada mnogo drogirala. Međutim, to je samo jedna od onih stvari koje su se događale u Milanu devedesetih godina", otkrila je pjevačica stranim medijima.

Inače, udovica Kurta Cobaina je nedavno kazala kako je svojedobno imala seksualnu aferu i sa suprugom pjevačice Gwen Stefani. S Gavinom Rossdaleom je navodno spavala osam mjeseci, međutim zanimljivo je što je on tada bio u vezi s Gwen Stefani.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika