07.06.2002. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

BEOGRAD

MIROSLAV BLAŽEVIĆ PROTIV GENERALA VOJSKE JUGOSLAVIJE PAVKOVIĆA

Humanitarni turnir u nogometu


Srpski dnevnik Večernje novosti javlja danas da bi se bivši hrvatski nogometni izbornik Miroslav Blažević u rujnu trebao pojaviti na humanitarnom turniru u Beogradu s veteranskom momčadi Hrvatske, gdje bi se među ostalima trebao suprostaviti i izbornoj vrsti Vojske Jugoslavije, koju će predvoditi general Nebojša Pavković.
Pavkovića, bivšeg zapovjednika Pristštinskog korpusa VJ, se sumnjiči za ratne zločine i često ga se spominjalo kao potencijalnog optuženika haaškog suda.
Osim Hrvatske i Vojske Jugoslavije na turniru bi, prema pisanju Večernjih novosti, trebali nastupiti i veterani Slovenije predvođeni Brankom Oblakom, BiH predvođeni Safetom Sušićem, Makedonije predvođeni Darkom Pančevom, Bugarske predvođeni Hristom Stoičkovom te Srbije i Crne Gore predvođeni Draganom Stojkovićem. Njima će se suprostaviti najbolje momčadi s prethodna dva turnira, onog na kojem će se odmjeriti strani diplomatski predstavnici, te onog u kojem će sudjelovati srpske političke stranke.
Prihod svih turnira namijenjen je napuštenoj djeci.

Vezane vijesti

PAVKOVIĆ NAJAVIO PREDAJU HAAŠKOM SUDU

PAVKOVIĆ NAJAVIO PREDAJU HAAŠKOM SUDUOdvjetnik srpskog generala Nebojše Pavkovića, Ljubiša Živadinović izjavio je u petak kako će se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika