24.05.2010. / 08:00

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapeut: Zdravstveno stanje supruga

Moj suprug je rođen 07.03.1950. godine u Imotskom, ne znam točan sat( negdje pred jutro. Ima velike zdrastvene probleme, a sada su mu u poduzeću , uručili otkaz za radnje za koje nije kriv. Ima 34 godine radnog staža. Molim Vas da li će se cijela ova situacijariješiti pozitivno riješiti?

Na žalost danas vlada bešćutnost kojoj su žrtve mnogi ljudi. Kada su k tome i bolesni tada je situacija još nehumanija. Potrebno je obratiti se nekoj vrsti ustanove ili humanitarne udruge pa i sindikata za pravnu pomoć vašem suprugu. Zatim se treba obratiti i liječniku tj psihijatru za pomoć. Istovremeno i jedna i druga intervencija dovesti će do toga da se iznađe rješenje za slučaj vašega supruga. To neće biti vraćanje na posao. Prije bi bilo put ka umirovljenju uz neku vrstu otpremnine ili materijalne nadoknade. Čim prije poduzmite nešto. Proces bi trajao oko godinu dana dok se definitivno ne riješi situacija. Mirovina je i najbolje rješenje za supruga s obzirom na njegove zdravstvene teškoće.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Krov nad glavom

U slijedećih godinu dana morate raditi dva posla, štedjeti i na kraju ćete moći riješiti dugove. O krovu nad glavom probajte planirati sa vašom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika