24.05.2010. / 13:01

Autor: Andrea Belin

Udovac Brittany Murphy pronađen mrtav u svom domu

Vatrogasci su zaprimili poziv za hitnu intervenciju u nedjelju oko 21, 20 i pružili mu potrebnu medicinsku pomoć, međutim pokušaji oživljavnja bili su bezuspješni

Simon Monjack i Brittany Murphy u vrijeme ljubavi; Foto: Daily MailSimon Monjack i Brittany Murphy u vrijeme ljubavi; Foto: Daily MailSimon Monjack, tridesetdevetogodišnji udovac glumice Brittany Murphy pronađen je mrtav u nedjelju navečer u svom domu u Hollywoodu.

Kako pišu strani mediji, pretpostavlja se da je britanski scenarist preminuo od srčanog udara.

"Inspektori su još uvijek na terenu i provode istragu. Čim saznamo o čemu se točno radi bit ćete obaviješteni", kazali su iz policije za LA Times.

Vatrogasci su zaprimili poziv za hitnu intervenciju oko 21, 20 i pružili mu potrebnu medicinsku pomoć, međutim pokušaji oživljavnja bili su bezuspješni. Medicinsku pomoć navodno je pozvala majka njegove bivše supruge, koja ga je pronašla onesviještenog u spavaćoj sobi.

Inače, prije pet mjeseci preminula njegova tada tridesetdvogodišnja supruga, glumica najpoznatija po ulogama u filmovima "Clueless", "8 Mile", "Just Married", "Girl, Interrupted", "Sin City", "Riding In Cars With Boys".

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika