Objavljeno u Nacionalu br. 758, 2010-05-25

Autor: Berislav Jelinić

Kutle i Pavić nedjelju navečer proveli družeći se u kavani 'Palainovka'

NINOSLAV PAVIĆ VEĆ DUGO S KUTLOM
POKUŠAVA RIJEŠITI SUVLASNIČKE ODNOSE
UNUTAR EUROPAPRESS HOLDINGANINOSLAV PAVIĆ VEĆ DUGO S KUTLOM POKUŠAVA RIJEŠITI SUVLASNIČKE ODNOSE UNUTAR EUROPAPRESS HOLDINGAMiroslav Kutle, najpoznatiji tajkun iz 90-ih, i Ninoslav Pavić, suvlasnik izdavačke kuće Europapress Holding, sastali su se u nedjelju navečer u zagrebačkoj staroj gradskoj jezgri, u kavani "Palainovka" na Griču. "Bila je to rutinska prijateljska kava. Razgovarali smo o našim uobičajenim temama, ali pojedinosti ne bih javno komentirao", izjavio je za Nacional Miroslav Kutle.

Kutle i Pavić već dugo pokušavaju riješiti svoje suvlasničke odnose unutar EPH, jer Kutle potražuje od Pavića znatan novac za svoj tajni suvlasnički udjel u EPH. O konačnom rješenju tog pitanja više su se puta pokušavali dogovoriti, ali to se još uvijek nije dogodilo, dijelom i zbog recesije. Kao većina izdavačkih kuća, i EPH je zbog recesije upao u poslovne probleme pa suvlasnici nastoje pronaći dostatnu gotovinu za konsolidaciju poslovanja, a u takvim okolnostima prilično je teško pronaći dostatna sredstva za pravičnu isplatu partnerima.

Vezane vijesti

Nakon Todorića, Građanska Akcija 'na doručku' i kod Pavića

Nakon Todorića, Građanska Akcija 'na doručku' i kod Pavića

Građanska Akcija nastavila je svoju 'seriju' posjeta pod nazivom 'Na doručku kod...'. Tako su je jutros uputili u središte grada i 'doručkovali'… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 27.05.10. 13:31

Sačuvaj nas Bože ovakve države.HDZ-ovski klonovi.A progon zbog ratnog zločina pljačke koji su počinili od 90.god.?Tko njih ne dira,osobno ljestve drži i sudionik je pljačke.Vlastitog naroda.Demagogija?Možda!Zločin?Sigurno.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika