25.05.2010. / 17:42

Autor: Nacionalova redakcija

Izbor za Miss i Mistera Hrvatske održati će se 6. lipnja u Svetom Martinu na Muri

Iako ih do izbora dijeli desetak dana, kandidati se nalaze u Zadru gdje se pripremaju za natjecanje. Razglednice će snimati iz još nekih dijelova zadarskog arhipelaga kako bi se promovirala prelijepa hrvatska obala

Ivana Vasilj i Bruno OreškovićIvana Vasilj i Bruno OreškovićOvogodišnji izbor za Miss i Mistera Hrvatske održati će se 6. lipnja u Svetom Martinu na Muri. Iako ih do izbora dijeli više od desetak dana, kandidati se već nalaze u Zadru gdje se pripremaju za natjecanje.

Razglednice će snimati iz još nekih dijelova zadarskog arhipelaga kako bi se promovirala prelijepa hrvatska obala.

U utorak su primjerice, fotografije snimali na brodu. Za ovaj fotosession djevojke su bile obučene u vruće hlačice ili traperice, a u sličnom izdanju pozirao je i muški dio ekipe.

Podsjetimo, na prošlogodišnjem izboru za Miss i Mistera Hrvatske koji se prvi put održao na istoku Hrvatske, točnije u Iloku, titula najljepše pripala je dvadesetjednogodišnjoj Ivani Vasilj iz Kölna, dok je lentu Mistera dobio dvadesetogodišnji Zagrepčanin Bruno Orešković.

Vezane vijesti

Katarina Prnjak i Vanja Grgec osvojili titulu najljepših Hrvata

Katarina Prnjak i Vanja Grgec osvojili titulu najljepših Hrvata

Bivša Miss Hrvatske Katarina Banić svoju je krunu prošle nedjelje predala imenjakinji Katarini Prnjak, 21-godišnjoj studentici turističkoga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika