27.05.2010. / 10:24

Autor: Andrea Belin

Vlatka Pokos: Dikan me tukao zbog Ivane Banfić

U knjizi "Život u raju" voditeljica je progovorila i o nekim situacijama koje do sada nije iznosila u javnosti. Primjerice da su se ona i Dikan jednom prilikom posvađali zbog pjevačice Ivane Banfić, a osim verbalnog sukoba, tadašnji supružnici su se obračunali i fizički

Vlatka PokosVlatka PokosNegdašnja pjevačica Vlatka Pokos je nedavno završila s pisanjem autobiografije u kojoj su glavni likovi, doduše kako je bilo i za očekivati, njezin bivši suprug Josip Radeljak te Ena i Mia Begović.

Kako je kazala za magazin Gloriju, knjigu je nazvala "Život u raju", a sve osobe koje spominje, nazvala je pravim imenom.

Osim o Dikanu, sestri njegove pokojne supruge koju je nazvala svojom najvećom neprijateljicom, voditeljica je otkrila neke detalje i o odnosu s poduzetnicom Snježanom Mehun i pjevačicom Alkom Vuicom koja je ujedno i Radeljakova jako dobra prijetaljica.

"Biit će mnogo zanimljivih detalja o svim ljudima koji su bili dio mog života i koji su u jednom za mene vrlo teškom trenutku bili prema meni zli i nezahvalni. Poput Mije Begović kojoj sam uvijek činila samo dobro, konačno i omogućila joj da se stvari s Dikanom izglade pa da opet može viđati Lanu, a ona mi je okrenula leđa i postala moja najveća neprijateljica", objašnjavala je Vlatka Pokos za Gloriju.

Međutim, u knjizi voditeljica je progovorila i o nekim situacijama koje do sada nije iznosila u javnosti. Primjerice da su se ona i Dikan jednom prilikom posvađali zbog pjevačice Ivane Banfić, a osim verbalnog sukoba, tadašnji supružnici su se zbog pjevačice navodno obračunali i fizički.

Vezane vijesti

Ivana Banfić: Moj sin Jan ne voli kad mu mama pjeva

Ivana Banfić: Moj sin Jan ne voli kad mu mama pjeva

Ivana Banfić, 42-godišnja pjevačica poznatija pod umjetničkim imenom I Bee, prvi put je zaintrigirala javnost još 90-ih kada je u Hrvatskoj rasla… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika