31.05.2010. / 23:40

Autor: Ana Smrečki

Brat nestale Martine Horvat već nekoliko dana na ispitivanju u policiji

Istražitelji su navodno ušli u trag novčanoj transakciji, ali i onoga tko ju je uplatio. Isplaćen je i Martinin Peugeot koji je kupila na leasing

Kako objašnjavaju u policiji, Boris nije lišen slobode, a na ispitivanja dolazi dragovoljnoKako objašnjavaju u policiji, Boris nije lišen slobode, a na ispitivanja dolazi dragovoljnoSlučaj nestale Martine Horvat još nije riješen. Njezin dečko Saša Leskovčanin se objesio, a njezin brat Boris Horvat, već se nekoliko dana nalazi na ispitivanju u sjedištu zagrebačke kriminalističke policije u Heinzelovoj ulici, piše Jutarnji list. Kako objašnjavaju u policiji, Boris nije lišen slobode, a na ispitivanja dolazi dragovoljno. Služenih informacija nema, no na Laništu gdje je Martinin stan, širi se priča o iznenadnoj novčanoj uplati na njegov bankovni račun.

Otplaćen i Martinin auto

Istražitelji su navodno ušli u trag novčanoj transakciji, ali i onoga tko ju je uplatio. Isplaćen je i Martinin Peugeot koji je kupila na leasing. O navodnom velikom iznosu koji je Boris dobio, njegova majka ne zna ništa. Na pitanje da li ga je možda poslao bivša nogometna zvijezda iz Francuske Frank Leboeuf pak ne za ništa. Ipak, takva bi ju ponuda iznenadila, no zbog teške financijske situacije, novac ne bi odbila. Otkriva i da se Boris čuo s njim, a navodno mu je rekao da treba ići u Pariz razgovarati s policajcima o nestanku Martine Horvat.

Vezane vijesti

Istražitelji tvrde: Nakon svađe s dečkom Martina Horvat nije živa izašla iz...

Istražitelji tvrde: Nakon svađe s dečkom Martina Horvat nije živa izašla iz stana

Novi detalji i slučaju nestale Martine Horvat. Njezin dečko, Saša Leskovčanin koji se prije nekoliko dana objesio i dalje je glavni osumnjičenik za… Više

Komentari

registracija
1/6/10

nadica, 01.06.10. 21:27

Sve mi se ovo čini jaako mutno.Kao prvo ponašanje djevojke - ako nije htjela vezu s Sašom zašto ga nije izbacila prije iz SVOG stana ma koliko to bolno bilo.Drugo -svađa kobnog dana i nitko ništa ne zna a jadna djevojka vjerovatno je na zgarištu imanja bivšeg dečka. Obitelj-najgorje što prolaze u životu jer ovo nije rat nego neeki bolesni umovi koji se slobodno šetaju.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika