01.06.2010. / 15:18

Autor: Totalsport

SP: Naomi Campbell upakirala pehar u luksuzni kovčeg

Kožni kovčeg u kojem će se smjestiti legendarni pehar ima na sebi i pozlaćenu kopču. Za SP 2014. u Brazilu FIFA je već od istog proizvođača naručila novi kovčeg

Naomi Campbell (Foto: Reuters)Naomi Campbell (Foto: Reuters)Jedan od najpoznatijih svjetskih supermodela Naomi Campbell predstavila je u utorak u Parizu luksuzni kovčeg kojim će do Južnoafričke Republike putovati trofej namijenjen svjetskom nogometnom prvaku.

Kovčeg u koji je Naomi upakirala pehar proizvod je ugledne svjetske modne kuće Louis Vuitton poznate, među ostalim, upravo po proizvodnji luksuznih torbi.

Još od prvog svjetskog prvenstva 1930. trofej je, ponajviše iz sigurnosnih razloga, putovao do odredišta u metalnom kovčegu. No, Međunarodna nogometna federacija (FIFA) se ove godine odlučila za drugačiji pristup i u ožujku je od Louis Vuittona naručila ekskluzivni kovčeg.

- Ne postoji razlog zašto sigurnost ne bi mogla ići uz eleganciju - istaknuo je glasnogovornik Louis Vuittona Antoine Arnault.

Kožni kovčeg u kojem će se smjestiti legendarni pehar ima na sebi i pozlaćenu kopču. Za SP 2014. u Brazilu FIFA je već od istog proizvođača naručila novi kovčeg.

Vezane vijesti

U zračnoj luci ukradeno 10 paleta Vuittonovih proizvoda

U zračnoj luci ukradeno 10 paleta Vuittonovih proizvoda

Desetak paleta luksuznih proizvoda tvrtke Louis Vuitton ukradeno je u pariškoj zračnoj luci Roissy-Charles de Gaulle u noći s četvrtka na petak,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika