02.06.2010. / 23:45

Autor: Ana Smrečki

Thompson ipak zapjevao u Puli: Gostovao na promociji knjige Zdravka Tomca

Tomac je dan ranije na promociji u Zagrebu istaknuo da je kontoverzni pjevač u javnosti često izvrgnut medijskoj sotonizaciji

Nakon pjesama 'Lijepa li si' i 'Neću izdat Boga ja nikada', najavio je svoj nastup u PuliNakon pjesama 'Lijepa li si' i 'Neću izdat Boga ja nikada', najavio je svoj nastup u PuliIako su kontroverznom pjevaču Marku Perkoviću Thompsonu zabranili da pjeva u pulskoj Areni, njegova se pjesma orila kilometar dalje. Gostujući na promociji knjige Zdravka Tomca, Thompson je zapjevao dvije pjesme za svoje obožavatelje, piše Večernji list. Nakon pjesama 'Lijepa li si' i 'Neću izdat Boga ja nikada', najavio je svoj nastup u Puli.

Nećemo odustati od Arene

Potvrdio je to i njegov menadžer Zdravko Barišić koji ističe da će Marko Perković kad tad pjevati u Areni. Najavio je da će iduće godine ponovno poslati zahtjev Povjerenstvu za program događanja u Areni. U svakom slučaju, poručuje da u svojim nastojanjiam neće odustati, te da će i dalje biti uporni.

Medijska sotonizacija

Inače, Tomac je dan ranije na promociji u Zagrebu istaknuo da je kontoverzni pjevač u javnosti često izvrgnut medijskoj sotonizaciji. Novom knjigom 'Hvalospjev ljubavi' nastoji skrenuti na sadašnju vlast, koja prema njegovim riječima 'falsificira hrvatsku prošlost', što će se pak odraziti na hrvatsku budućnost. Pozvao je političare da dignu svoj glas i suprotstave se tim tendencijama.

Vezane vijesti

Licemjerje Josipovića i Vesne Pusić ne pomaže BiH

Licemjerje Josipovića i Vesne Pusić ne pomaže BiH

Poznati franjevac, teolog i profesor Petar Jeleč rekao je u intervjuu za Sarajevo-x.com kako ne očekuje da će se dolaskom Kukuriku koalicije na vlast… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 03.06.10. 00:06

fuj


registracija
27/7/09

columbo, 03.06.10. 01:51

Za ovoga sa slike, Thompsona kako li se vec zove, vec sam nesto cuo, ali ne znam sto ni kako pjeva, ali tko je taj Tomac!? I sto on radi, odnosno cime se taj bavi? I kakve sve to veze ima s Pulom?


registracija
23/6/09

Harmon, 03.06.10. 02:10

columbo ! A koji se qrc javljaš kada nemaš pojma o pojmu ?
A ti drug bankar, ovo "fuj" si vjerbvatno izjavio kada si se pogledao u ogledalu?


registracija
9/8/09

vinko12, 03.06.10. 03:38

bravo MP, ovima mesicevim komunistickim fasistima vrijeme prolazi, ti ostajes vijecan. Slicno je i s Tomcem. Komunisticko-udbaska mafija nama demokratima nece nametati njihovu zlocinacku verziju povjesti. U DR pobjedili smo fasizam i komunizamUdruzimo sve desne stranke u borbi protiv neokomunisticke nemani.


registracija
1/4/07

ulomax, 03.06.10. 09:50

gnjusevi Hrvatskom pjevacu brane pjevati u HR ,a srbadiji i inima ne , jadno .Svaki drugi je komentar suvisan


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika