04.06.2010. / 10:03

Autor: Andrea Belin

Jelena Veljača: Nije istina da smo suprug i ja bankrotirali

Iako je svojedobno napisala kako je suprug, nakon što je saznao stanje na računu, uzeo sve kartice kako ih ona ne bi dovela do financijske propasti, spisatečjica je ipak odlučila demantirati nagađanja o bankrotu

Jelena Veljača i Janko Popović VolarićJelena Veljača i Janko Popović VolarićNakon što je u svojoj kolumni za Jutarnji list napisala kako je znala prešutjeti suprugu stanje na kreditnoj kartici, financijska situacija Jelene Veljače i Janka Popovića Volarića postala je nezaobilazna tema u medijima.

Iako je napisala kako je suprug, nakon što je saznao stanje na računu, uzeo sve kartice kako ih ona ne bi dovela do financijske propasti, u sinoćnjem Exkluzivu Jelena Veljača je demantirala nagađanja o bankrotu.

„Ljudi svašta pričaju, ja doista volim otići u shopping, ali ne pretjerujem. Odem na tri sata, uz kavu i razgovor, ali ništa više od toga", objašnjavala je Jelena Veljača i dodala kako njezina financijska situacija ne bi trebala biti javna stvar.

Inače, Jelena Veljača i Janko Popović Volarić su se vjenčali nakon dvije i pol godine veze. Svoju su ljubav okrunili brakom 26. prosinca prošle godine.

Ima li ovaj glumački par uistinu financijskih problema, tek ćemo saznati.

Vezane vijesti

Bankrotirani "Dewey&LeBoeuf" savjetovao i Dodika

Bankrotirani "Dewey&LeBoeuf" savjetovao i Dodika

Američka konzultantska kuća "Dewey & LeBoeuf", koja je u ponedjeljak objavila bankrot, poslovala je i s vlastima Republike Srpske od kojih je za… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 04.06.10. 11:52

nego niste nikad ništa ni imali


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika