04.06.2010. / 12:45

Autor: Andrea Belin

Ipak kraj: Kviz „Tko želi biti milijunaš“ zauvijek nestao s malih ekrana

„Ovih sedam godina, odnosno nešto više, bio je predivan period mog, ne samo poslovnog nego mog života općenito. Hvala vam svima od srca. Ovo nije zbogom nego doviđenja, dragi moji", završio je Tarik Filipović posljednju emisiju popularnog kviza

Tarik FilipovićTarik FilipovićJedan od najpopularnijih show-ova, „Tko želi biti milijunaš" je nakon sinoćnje emisije zauvijek nestao s malih ekrana.

"Da sam tražio scenarij za kraj, ne bi mogao biti bolji", izjavio je voditelj Tarik Filipović na kraju posljednje emisije u kojoj je natjecateljica Vida Starčević osvojila 250 tisuća kuna.

Doduše, Vida Starčević je otvorila pitanje za pola milijuna kuna koje je glasilo "Gruša je kruška, a što je kružka ako gavariš po ruski, a ponuđeni odgovori bili su vrh, vrt, vrč i vrv.

Iako je na kraju odustala, mlada natjecateljica je ponudila točan odgovor (vrč), međutim to nije umanjilo njezinu sreću jer nije izgubila do sada osvojeni iznos.

Ovakvim scenarijem u posljednjoj emisiji bio je zadovoljan i voditelj, ujedno i zaštitno lice ovog kviza.

„Ovih sedam godina, odnosno nešto više, bio je predivan period mog, ne samo poslovnog nego mog života općenito. Hvala vam svima od srca. Ovo nije zbogom nego doviđenja, dragi moji", završio je Tarik Filipović posljednju emisiju popularnog kviza.

Vezane vijesti

Tarik Filipović: Najviše volim trošiti novac na svoju ženu

Tarik Filipović: Najviše volim trošiti novac na svoju ženu

“Voditi kviz još uvijek mi je veliki izazov i nadam se da publika to osjeti. Osim toga mi je i veliko veselje jer ta voditeljska forma zadovoljava… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika