06.06.2010. / 07:03

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapeut: Promjena posla

Rođena sam 17.08.1966. u 21:00 u Bjelovaru. Po struci sam defektolog. Radim kao učiteljica u osnovnoj školi s djecom s većim teškoćama u učenju. Situacija u radnom kolektivu je na rubu granice izdržljivosti. Spremna sam promijeniti radnu sredinu. S obzirom na moje zanimanje, da li postoji mogućnost promjene radne sredine ili posla?

Zadnjih godinu dana vrlo je neugodna atmosfera među kolegama u kolektivu u kojem radite. Vi takvo nešto ne možete trpiti jer ste tip koji unosi emocije u posao i čak vam je važnije u kakvim uvjetima radite tj odnos u kolektivu nego novac tj plaća. U zadnja dva mjeseca je kulminacija vašega strpljenja. No, ovo je pojačano s obzirom na kraj školske godine koji je uvijek napetiji dio. Čini se da se sukobljavaju različiti interesi i nije vam lako. Izdržite još malo. Prve ponude za promjenu posla doći će uz asistenciju vaših prijatelja tj vaše prijateljice i to u kolovozu. Zatim ćete do sredine rujna biti pozvani na razgovor za konkretan posao a čini se da se radi o instituciji a ne o srednjoj školi. Biti će malo prepreka i morati ćete se obavezati na dodatno usavršavanje, ali sve je to lako kada je novi posao u pitanju. Od rujna dakle biti će bolje i drugačije. Strpljenje.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Krov nad glavom

U slijedećih godinu dana morate raditi dva posla, štedjeti i na kraju ćete moći riješiti dugove. O krovu nad glavom probajte planirati sa vašom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika