07.06.2002. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

LOS ANGELES

DON JOHNSON OTAC PO ČETVRTI PUT


Don Johnson, 53-godišnji popularni američki televizijski i filmski glumac, koji se posebno proslavio osamdesetih godina u detektivskoj TV-seriji “Miami Vice”, te potom u seriji “Nash Brudges”, po četvrti puta je postao otac. Njegova supruga Kelley Johnson rodila je u bolnici u los Angelesu sina, koji je dobio ime Jasper Breckenridge Johnson. Objavljeno je da se i dijete i majka osjećaju dobro. To je drugo dijete što ga Don i Kelley Johsnon imaju zajedno.
Don Johnson ima dvoje djece iz ranijih veza. Prvi sin rođen mu se iz veze sa glumicom Patti D’Arbanville, s kojom nije bio oženjen. Potom je ušao u slavnu burnu vezu s hollywoodskom glumicom Melanie Griffith, s kojom je bio u braku dva puta. Iz te veze rodila se 1990. godine djevojčica Dakota. Melanie Griffith je ostavila Johnsona, te je ušla u vezu sa španjolskim filmskim ljepotanom Antoniom Banderasom.
Johnson je u sadašnji brak ušao 1999. godine. Njegova sadašnja supruga, kojoj je djevojačko ime Kelley Phleger, bila je kada su se upoznali učiteljica u San Franciscu. Od njega je mlađa 20 godina. Vjenčali su se u travnju 1999. godine, a u prosincu dobili kćer Grace.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika