08.06.2010. / 22:59

Autor: Ana Smrečki, Hina

Još jedna teška autobusna nesreća kod Veljuna: Učiteljica i troje učenika kritično

Neslužbeno se pak doznaje da su u kritičnom stanju jedna učiteljica, kojoj će se vjerojatno morati amputirati lijeva šaka, te još troje učenika

Srećom, u prometnoj nesreći nema poginulih. Roditelji detaljne informacije o svojoj djeci mogu tražiti u bolniciSrećom, u prometnoj nesreći nema poginulih. Roditelji detaljne informacije o svojoj djeci mogu tražiti u bolniciSamo nekoliko dana nakon autobusne nesreće kod Karlovca, u kojoj je ozlijeđeno 50-tak djece, na državnoj cesti D1 kod mjesta Veljun u utorak se dogodila nova nesreća. Prilikom prevrtanja školskog autobusa prema prvim podatcima policije ozlijeđeno je 37 djece, ali i odraslih. Školarci su prevezeni u karlovačku Opću bolnicu.

Amputacija šake?

Među stradalima ima i onih s težim ozljedama, izvijestio je ravnatelj bolnice dr. Nedjeljko Strikić. Neslužbeno se pak doznaje da su u kritičnom stanju jedna učiteljica, kojoj će se vjerojatno morati amputirati lijeva šaka, te još troje učenika. Autobus zagrebačkih registarskih oznaka prevozio je 44-ero djece trećih razreda.

U nesreći nema poginulih

Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić iz Prigorja Brdovečkog kod Zaprešića. Autobus se vraćao s izleta na Plitvicama, a uz djecu u autobusu su bila četiri nastavnika te vođa puta. Srećom, u prometnoj nesreći nema poginulih. Roditelji detaljne informacije o svojoj djeci mogu tražiti u bolnici. Uzroci nesreće trebali bi se utvrditi policijskim očevidom.

Ministar Fuchs najavio sastanak u Vladi

Iako službene potvrde još nema, učenici očevici prepričavaju da je do nesreće došlo nakon što je vozač pokušao izbjeći kamion koji se pojavio ispred njega, nakon čega je udario u bankinu. Ozlijeđene mališane posjetio je i ministar Radovan Fuchs koji je zatražio potpunu istragu posljednje autobusne nesreće. Pritom se zapitao zašto su ovakve prometne nesreće učestale. Najavio je i da će se o toj temi uskoro razgovarati u Banskim dvorima.

Vezane vijesti

Dražetić preminuo nakon udarca bocom u glavu

Dražetić preminuo nakon udarca bocom u glavu

Dražeta Dražetić (69) iz Cerovca Vukmanićkog, kojeg je teško - za život opasno ozlijedio 32-godišnji sumještanin i stranački kolega iz HDZ-a udarivši… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika