09.06.2010. / 22:31

Autor: Ana Smrečki

Josipović s članovima Gay Pridea: Puna potpora povorci

Organizatori Zagreb Pridea nikada nisu tražili prijem kod bivšeg predsjednika Mesića, ali ni kod aktualne premijerke Kosor. Pozivi podrške slani su pak u Banske dvore kada je Sanader bio premijer, no nikada nisi dobili nikakav odgovor

Josipović prvi predsjednik koji je javno podržao predstavnike organizacijskog odbora Gay PrideaJosipović prvi predsjednik koji je javno podržao predstavnike organizacijskog odbora Gay PrideaPredsjednik Josipović primio je na Pantovčaku članove Organizacijskog odbora Zagreb Pridea 2010. Oni su ga upoznali s pripremama za povorku po centru Zagreba koja je planirana za 19. lipnja. Tom tradicionalnom, devetom manifestacijom žele se izboriti prava svakog pojedinca na slobodno seksualno izražavanje. Predsjednik Josipović podržao je njihovo pravo na javno izražavanje svojih seksualnih izričaja. Osudio je govor mržnje, diskriminacije i nasilja.

Podrška izostala od bivšeg premijera Sanadera

Prvi je to puta u povijesti Hrvatske da je jedan predsjednik javno podržao predstavnike organizacijskog odbora Gay Pridea. Ipak, Josipović neće sudjelovati u povorci, ali će im se još jednom obratiti pismenom podrškom. Zanimljivo, organizatori Zagreb Pridea nikada nisu tražili prijem kod bivšeg predsjednika Mesića, ali ni kod aktualne premijerke Kosor. Pozivi podrške slani su pak u Banske dvore kada je Sanader bio premijer, no nikada nisi dobili nikakav odgovor.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
4/1/09

miroljubiv, 09.06.10. 23:10

Koliko pedera u državi ima,trebalo bi nekoliko Prideova da se količina pokrije kroz cijelu godinu.


registracija
4/1/09

miroljubiv, 09.06.10. 23:35

Dok netko ne zucne da je dvocijevka iz SDP redova,do tad se pederima crno piše do daljnjeg.pravaši najviše vole pedere u HR,to je za svaku pohvalu.


registracija
8/7/09

bankar, 09.06.10. 23:57

a šta bi ste vi da im popuši kurac da se dokaže


registracija
8/7/09

bankar, 09.06.10. 23:57

miroljubiv- pa pravaši jesu pederi


registracija
14/6/10

pipolinjo, 14.06.10. 11:38

Doista živimo u krasnoj državi s ovakvim nepismenim komentarima. Svaka pohvala Josipoviću za ovaj čin.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika