11.06.2010. / 11:43

Autor: Nacionalova redakcija

Bandićeva posla: Tužio Zagrebparking, a odštetu mu isplatili nakon smrti

Odvjetnik obitelji nedavno preminulog Martina Matokanovića, Miro Zdilar, smatra da je tako mala odšteta sramotna, ali napominje i da se Grad Zagreb unatoč velikoj pogrešci osigurao od tužbe i daljnjeg pobijanja nagodbe

Milan BandićMilan BandićGradska uprava je prije nekoliko dana platila odštetu jednom građaninu zbog štete koju mu je nanijelo jedno od najomraženijih poduzeća unutar Holdinga, što se može shvatiti i kao dobra i kao loša vijest.

Naime, kako piše portal zagrebancija.hr, pauk je u svibnju 2006. godine dignuo automobil koji nije bio uopće nepropisno parkiran, a prilikom dizanja Mercedes je u potpunosti oštećen. Vlasnik Martin Matokanović tada je ogorčen zatražio naknadu štete koja mu je učinjena.

Gotovo pet godina kasnije grad je pristao na nagodbu, a Bandić je u aktima gradonačelnika odlučio isplatiti naknadu od tek 2150 kuna.

No, nažalost prekasno. Martin Matokanović je nedavno preminuo i nije dočekao rješenje ovog spora.

Odvjetnik obitelji nedavno preminulog Martina Matokanovića, Miro Zdilar, smatra da je tako mala odšteta sramotna, ali napominje i da se Grad Zagreb unatoč velikoj pogrešci osigurao od tužbe i daljnjeg pobijanja nagodbe.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika