11.06.2010. / 12:45

Autor: Andrea Belin

Ljiljana Nikolovska se nakon 14 godina vraća na glazbenu scenu

Negdašnja pjevačica grupe Magazin će s pjesmom "Dar" koju potpisuje Davor Juraga nastupati na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku

Ljiljana NikolovskaLjiljana NikolovskaPrva pjevačica grupe Magazin, Ljiljana Nikolovska, se nakon četrnaest godina vraća na glazbenu scenu.

Kako piše Slobodna Dalmacija, negdašnja pjevačica će s pjesmon "Dar" koju potpisuje Davor Juraga nastupati na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku.

"Istina je, vraćam se. U Šibeniku sam nastupala od svoje šeste godine, po svim pozornicama, pa bi se moglo reći da je ovo nekakav povratak. Nisam nikad nastupila na samom festivalu i bit će mi neizmjerno zadovoljstvo. Odmalena zbilja volim taj grad", kazala je Ljiljana Nikolovska za Slobodnu Dalmaciju.

Inače, pjevačica je 1996. godine izdala album "Let", međutim ovaj uradak nije baš dobro prošao kod publike i nakon toga se povukla s glazbene scene.

Vezane vijesti

Banka pokrenula ovrhu: Huljić duguje 9,7 milijuna kuna Hypo banci

Banka pokrenula ovrhu: Huljić duguje 9,7 milijuna kuna Hypo banci

Hrvatski skladatelj Tonči Huljić mogao bi ostati bez pozamašne imovine ukoliko Hypo banka provede pravomoćno rješenje o ovrsi. Kako piše Index.hr,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika