11.06.2010. / 22:19

Autor: Ana Smrečki

Hloverka: Pitam se da li bi Šuker dopustio mlađoj novinarki da mu sjedne u krilo?

Hloverka smatra da se Šukern ne ljuti, te da se nije uvrijedio. Planira ga ponovno zvati u goste, kada će obrađivati u emisiji temu iz njegova resora, a sigurna je da će se on odazvati, jer kako kaže, njih dvoje odlično surađuju

Novak Srzić se pita kako bi ministar postupio da mu je neka mlađa novinarka pokušala učiniti isto što i onaNovak Srzić se pita kako bi ministar postupio da mu je neka mlađa novinarka pokušala učiniti isto što i onaHRT-ovi se još nisu oporavili od šoka koji im je na posljednjoj sjednici Vlade priuštila premijerka Kosor. Smanjenje RTV pristojbe tema je o kojoj se ne prestaje pričati.

U fokusu zanimanja javnosti još je i potez Hloverke Novak Srzić koja je za vrijeme emisije Otvoreno pokušala sjesti u krilo ministru Šukeru.

Više joj neće pasti na pamet

Za Jutarnji list ističe kako se nije naknadno čula s Šukerom. Mišljenja je da se on ne ljuti, te da se nije uvrijedio. Planira ga ponovno zvati u goste, kada će obrađivati u emisiji temu iz njegova resora, a sigurna je da će se on odazvati, jer kako kaže, njih dvoje odlično surađuju. Ipak, čini se da je Hloverka naučila lekciju, te da mu više neće pokušati sjesti u krilo.

Hloverkina mala ludost

Priznaje da je ipak malo prestara za takve egzibicije. S druge strane, Novak Srzić se pita kako bi ministar postupio da mu je neka mlađa novinarka pokušala učiniti isto što i ona, kada mu je htjela demonstrirati što znači komercijalizacija javne televizije.

Nada se da joj nitko od gledatelja nije zamjerio 'njezinu malu ludost', poručujući pak kako joj nije nimalo žao što je napravila. Smatra da je na taj način privukla pažnju javnosti na ono što se događa na HRT-u.

Vezane vijesti

HRT je već godinama u krizi

HRT je već godinama u krizi

HRT se već godinama nalazi u upravljačkoj, financijskoj i programskoj krizi te stoga treba mijenjati važeći zakon kako bi se raspodijelile ovlasti… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 11.06.10. 22:57

Ajd vještice ne kakaj!


registracija
24/3/10

bagsy, 11.06.10. 23:10

znači vrijeme je da odeš i mjesto prepustiš nekom mlađem


registracija
8/7/09

bankar, 12.06.10. 01:00

ma odmah bi izvadio kitu i nabijo joj u pakšu daj HLO oladi


registracija
8/7/09

bankar, 12.06.10. 01:00

ma odmah bi izvadio kitu i nabijo joj u pakšu daj HLO oladi


registracija
27/7/09

columbo, 12.06.10. 04:31

Nisam nikakav cistunac, niti nekakav pretjerani moralist, ali ovo sto je napravila Hloverka, za svaku je osudu. Ne znam uopce u cemu je bila njezina poanta i sto je htjela postici? No, Suker, koji mi ruku na srce, nikada nije bio simpatican, sjajno ju je spustio na zemlju i odrzao lekciju civiliziranog ponasanja. I svaka mu cast! Ako Hloverka ima imalo savjesti, trebala bi sada pod hitno i bez odlaganja podnijeti ostavku i nikada se vise ne pojaviti na ekranu. Jer, ovim ona je ponizila ne samo zene, nego i svoju profesiju...O svojoj srozanoj licnosti neka razmislja, sama!


registracija
31/7/09

PalacGoree, 12.06.10. 09:39

To Hlo, samo ti pokaži kako žene mogu napredovati u ovom svijetu!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika