11.06.2010. / 22:53

Autor: Ana Smrečki

Akcija Offside: USKOK na sud poziva i Daria Šimića koji se nikada nije kladio

USKOK navodno predlaže za svjedoka i Daria Šimića, koji pak smatra da se radi o pogrešci

Šimić podsjeća da je prošlu sezonu proveo u Monaku, te da s aferom u HNL-u nema baš nikakve vezeŠimić podsjeća da je prošlu sezonu proveo u Monaku, te da s aferom u HNL-u nema baš nikakve vezeUSKOK je u aferi Offside predložio da se ispita 20-tak svjedoka, a hoće li pozvati sve koji se nalazi na listi još nije poznato. Konačna odluka bit će donesena tijekom istražnog postupka. Na popisu se nalaze i neka zvučna imena poput Igora Štimca, Rene Sinovčića i Zvonka Zubaka Daria Šimića.

Ne zna kako se popunjava listić

USKOK navodno predlaže za svjedoka i Daria Šimića, koji pak smatra da se radi o pogrešci. Za Večernji list podsjeća da je prošlu sezonu proveo u Monaku, te da s aferom u HNL-u nema baš nikakve veze. Otkriva da se nikada u životu nije kladio, te da uopće ne zna kako se popunjava listić.

Namještanje nogometnih utakmica

Uhićeni u akciji Offside, njih 21 ostaje u istražnom zatvoru dok se ne ispitaju svi svjedoci u postupku. Odlučio je tako istražni sudac zagrebačkog Županijskog suda Ratko Ščekić nakon što je ispitao sve osumnjičenike za namještanje nogometnih utakmica. Sumnjiči ih se da su namještali utakmice za pozamašnu financijsku korist.

Vezane vijesti

'Fiolićev iskaz nije došao iz USKOK-a'

'Fiolićev iskaz nije došao iz USKOK-a'

USKOK je danas kao neistinite odbacio navode objavljene u medijima po kojima je Državno odvjetništvo plasiralo u javnost informaciju iz navodnog… Više

Komentari

registracija
17/1/10

pitman, 12.06.10. 06:26

na kraju ispada da je za namjestanje utakmica u HR nogometu glavni krivac Mumlek i nekolicina anonimusa ko stvorenih da ih se gurne nogom pod autobus kao zrtvena janja


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika