17.06.2010. / 16:54

Autor: Hina

Luka Rajić kupio zemljište za logistički centar

Iduće godine počet će se graditi i logistički centar, a njegovim dovršetkom broj zaposlenika RALU logistike povećat će se sa sadašnjih 75 na 200.

Luka RajićLuka RajićTvrtka Luke Rajića RALU logistika potpisala je danas ugovor s općinom Popovača o kupoprodaji građevinskog zemljišta od 107 tisuća metara četvornih u gospodarsko-proizvodnoj zoni Mišićka na kojem će izgraditi novi logistički centar i sjedište tvrtke, izvijestili su iz te tvrtke.

Time RALU logistika u općini Popovača nastavlja razvoj poslovanja u skladu s postavljenim planom, u sklopu kojeg je i novi ciklus brenda RALU koji na tržištu posluje dvadeset godina.

U istoj zoni gdje će se graditi logistički centar prošle je godine počela izgradnja proizvodno-skladišnog te poslovnog centra farmaceutske tvrtke PharmaS, također u vlasništvu Luke Rajića. Završetak te gradnje planiran je za prvu polovicu iduće godine.

Iduće godine počet će se graditi i navedeni logistički centar, a njegovim dovršetkom broj zaposlenika RALU logistike povećat će se sa sadašnjih 75 na 200.

RALU logistika je novoosnovana tvrtka koja se bavi pružanjem integriranih logističkih usluga u hladnom lancu. U razvoj tvrtke od planiranih 200 milijuna kuna dosad je uloženo 110 milijuna kuna, napominju iz te tvrtke.

Vezane vijesti

Rajić otvorio svoju tvornicu generičkih lijekova u Popovači

Rajić otvorio svoju tvornicu generičkih lijekova u Popovači

U poslovnoj zoni Mišička u Popovači danas je otvorena PharmaS-ova tvornica generičkih lijekova, 300 milijuna kuna vrijedna investicija Luke Rajića.… Više

Komentari

registracija
16/6/10

poldrugac, 19.06.10. 09:28

Kakva je to pravna drzava koja slavi ,novinari svaki dan opisuju nekakva ulaganja aluke Rajica.Covjek koji je perfektno pljackao pa prodao ukradeno za 300 miliuna eura sada eto iz humanih i opet domoljubnih razloga investira nekih 50 miliuna eura.Ja se sramim takvih budala.Nepismen covjek postao super biznismen.To je Francekova pretvorba dala. Nevjerojatno ali istinito.Psihopati.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika